Rezkalni stroji: cnc rezkanje s kakovostnimi cnc rezkalnimi stroji za kovino

Rezkalni stroji so obdelovalni stroji za kovino, les in umetne mase. Kot taki so nepogrešljivi v orodjarstvu, saj omogočajo odlične rezultate dela v najkrajšem možnem časi in z zelo nizkimi stroški proizvodnje. Omenjeni stroji so bolj znani kot obdelovalni centri ali stroji, ki proizvajajo stroje. Takšni obdelovalni centri so odločilno prispevali k razvoju industrije kot bistveni stroj, ki omogoča proizvodnjo industrijskih izdelkov. Kot stroj, ki proizvaja stroje, obstajajo številne raznolike vrste obdelovalnih centrov v svetu, med katerimi poznamo tudi stružnice in rezkalne stroje. Rezkalni stroji za kovino oziroma obdelavo kovin se uporabljajo predvsem v proizvodnjah oziroma v orodjarstvu. So ključnega pomena za rezkanje, saj omogočajo izdelavo produktov vseh vrst, tudi najzahtevnejših. Stroji za rezkanje so lahko horizontalni ali vertikalni. V naši ponudbi pa boste našli tudi 4 osni rezkalni stroj.

Cnc rezkanje

Ponudba rezkalnih strojev za cnc rezkanje

Cnc rezkanje se opravlja na različnih rezkalnih strojih, odvisno od vaših zahtev in potreb. Glede na namen uporabe lahko izberete horizontalne ali vertikalne rezkalne stroje, ki so na voljo v različnih izvedbah, med drugim vam ponujamo tudi 4 osni rezkalni stroj. Horizontalni rezkalni stroji iz našega prodajnega programa, so kakovostni in zanesljivi, delo z njimi je hitro in enostavno, vseeno pa zahteva izučenega in izkušenega človeka, ki bo delo programiral, načrtoval in izvedel. Rezkanje lahko opravite na horizontalnih strojih Hwacheon. Omenjen proizvajalec je vodilno ime v industriji obdelovalnih strojev. Za ohranjanje vašega zaupanja skrbijo tako, da vam nudijo najboljše horizontalne rezkalne stroje za kovino in ostale stroje ter storitve. V naši ponudbi so prav tako kakovostni in ugodni cnc rezkalni stroji Kafo. Podjetje že več že opravlja temeljite raziskave in skrbi za razvoj izboljševanja kakovosti in tehnologije. S pomočjo CAD/CAM programske opreme poskušajo izpopolniti raznolike potrebe kupcev in okrepiti razvojno učinkovitost. Stroji Kafo za rezkanje so kakovostni stroji za obdelavo kovin, s katerimi bo delo v vsaki industriji lažje.

Uporaba horizontalnih rezkalnih strojev

Stroji za rezkanje so obdelovalni stroji, ki jih uporabljamo za obdelavo kovin, lesa in umetne mase in so nepogrešljiv stroj v orodjarstvu. S horizontalnimi rezkalnimi stroji za kovino lahko izdelamo najzahtevnejše produkte, skrajšamo postopek izdelave, s čimer učinkovito optimiziramo proizvodne stroške. Cnc rezkanje kovin z rezkalnimi stroji iz naše ponudbe je hitro in učinkovito. Z ustreznim strojem lahko zmanjšate stroške dela, izboljšate proizvodnjo izdelkov in dolgoročno izboljšate proizvodnjo in poslovanje vašega podjetja. Naša strokovna podpora vam je na voljo kadarkoli, ne glede na aspekt uporabe ali življenjske dobe rezkalnega ali kateregakoli drugega stroja.

Rezkalni stroji za kovino

Vertikalni rezkalni stroji

V naši ponudbi boste našli vrhunske vertikalne stroje proizvajalca Fanuc. To so odlični cnc rezkalni stroji, ki bodo kos tudi najbolj zahtevnim nalogam. Zaradi svoje vsestranskosti so omenjeni stroji namenjeni delu na različnih področjih, med drugim tudi v avtomobilski industriji, urarski in draguljarski industriji ter v orodjarstvu. Gre za izredno zanesljiv rezkalni stroj, ki se ponaša z dolgo življenjsko dobo. Rezkalni stroji za kovino so zaradi visoke hitrosti primerni za obdelavo elektronskih delov in drugih manjših delov, zaradi robustnosti in izredno precizne obdelave pa so primerni tudi za delo z aluminijem in nerjavečim jeklom.

Izbira primernega stroja za cnc rezkanje

Tehnologija je tudi na področju rezkalnih strojev močno napredovala, zato lahko na trgu najdete veliko različnih in zmogljivih strojev, s pomočjo katerih bo rezkanje bolj enostavno in bolj ekonomično. Seveda pa je pri izbiri primernega stroja potrebno upoštevati določene dejavnike. Cnc stroji za rezkanje imajo lahko različno število osi, s pomočjo katerih je mogoče premikati orodje. V naši ponudbi so različni stroji za obdelavo kovin, med drugim tudi štiri osni rezkalni stroj. Če niste prepričani, kateri rezkalni stroj potrebujete, vam bomo z veseljem pomagali s strokovnimi nasveti.

ROBOMAC - REFERENCE