CNC stroji za rezkanje in struženje ter ostale storitve (servis in popravila naprav)

CNC stroji so kakovostni in napredni obdelovalni stroji, ki se uporabljajo za obdelavo različnih obdelovancev oziroma v različne obdelovalne namene. Prav zaradi tega se posamezni CNC stroji med seboj razlikujejo. S CNC strojem lahko obdelujemo tako enostavne kot tudi bolj kompleksne izdelke. V podjetju Robomac d. o. o. se ukvarjamo s prodajo kakovostnih CNC strojev priznanih proizvajalcev. Smo ambiciozno podjetje, ki imamo na svojem področju delovanje veliko izkušenj in znanja. Sodelujemo le z najboljšim ponudniki oziroma proizvajalci CNC obdelovalnih strojev. Smo tudi uradni distributer CNC strojev Fanuc, Zimmer&Kreim, Hwacheon in Takamaz v Sloveniji. Dolgoletne izkušnje s CNC stroji, med katerimi so CNC stroji za rezkanje in struženje, so nam dale veliko praktičnega znanja, da lahko svojim strankam ponudimo vrhunsko svetovalno izkušnjo, s katero zagotovimo ustrezno izbiro stroja.

Prodaja CNC strojev in ostale storitve

Poleg tega, da lahko pri nas ugodno kupite CNC stroje in ostale stroje ter naprave, pa vam ponujamo tudi ostale storitve, kot so svetovanje, servis in popravila strojev in naprav. Zaradi naših dolgoletnih izkušenj s stroji vemo, kako strankam zagotoviti pravilno izbiro stroja. Naša strokovna podpora je na voljo strankam kadarkoli, saj radi pomagamo pri vsakem aspektu uporabe in življenjske dobe stroja. Stroje poznamo že dolga leta, strankam tako lahko nudimo vrhunsko svetovalno izkušnjo, skozi katero vedno najdemo pravi odgovor. Če tudi vi razmišljate o nakupu kakovostnega CNC stroja za rezkanje ali za struženje, nas kontaktirajte. Našo ponudbo pa si lahko ogledate tudi na naši spletni strani!

CNC servis popravila strojev in napravCNC storitve

CNC rezkanje s kakovostnimi CNC rezkalnimi stroji

Naša ponudba obsega visokokakovostne CNC stroje oziroma obdelovalne centre, ki so bolj znani kot »stroji, ki proizvajajo stroje«. Takšni obdelovalni centri so prispevali k razvoju industrije kot bistvenega stroj, ki omogoča proizvodnjo industrijskih izdelkov. Kot stroj, ki proizvaja stroje, obstajajo številne raznolike vrste obdelovalnih centrov v svetu, med katerimi poznamo tudi CNC stroje za rezkanje oziroma rezkalne stroje in stroje za struženje oziroma CNC stružnice. CNC rezkanje se opravlja s CNC strojem za rezkanjem. V naši ponudbi pa imate dva tipa strojev, in sicer horizontalne rezkalne stroje in vertikalne rezkalne stroje. Horizontalni stroji za CNC rezkanje imajo os orodja vzporedno z delovno mizo, vertikalni stroji za CNC rezkanje pa imajo os orodja pravokotno na delovno mizo. Tako vertikalni kot horizontalni stroji za CNC rezkanje lahko močno optimizirajo proizvodnjo podjetja, saj za izdelavo potrebujejo izredno malo časa. Na tak način se kapaciteta proizvodnje lahko počno poveča, kakovost produktov pa je na visoki kakovostni ravni. Za visoko kakovostneCNC stroje za rezkanjeiz našega prodajnega programa vam nudimo strokovno svetovanje ob nakupu in neomenjeno nadaljnjo podporo pri uporabi in servisiranju.

Cnc stroji za struženje

V naši ponudbi CNC strojev boste našli tudi stroje za CNC struženje, in sicer vertikalne in horizontalne stružnice. Horizontalne stružnice so avtomatski obdelovalni CNC stroji, ki so primerni za izdelavo izdelkov iz različnih materialov, tudi kovine, v večinoma okroglih oblikah. Za horizontalno stružnico je značilno, da obdelovanec vrti, rezilno orodje pa ga z gibanjem po eni ali dveh oseh mehansko obdeluje. CNC stružnica je pravzaprav najstarejše obdelovalno orodje za kovino in ostale materiale in je nepogrešljiv stroj v raznih industrijah. Vodeno je računalniško, programiranje CNC stružnice pa zahteva strokovno usposobljenega delavca in določeno znanje in izkušnje. S CNC horizontalno stružnico za kovino lahko obdelujemo različne velikosti materialov, delo pa je opravljeno natančno in kvalitetno.

PREVERITE PONUDBO VERTIKALNIH REZKALNIH STROJEV

Ostale storitve podjetja Robomac d. o. o.

Pri nas ne boste dobili le kakovostnih CNC strojev. Ponujamo vam tudi ostale storitve, ki so povezane s CNC stroji za rezkanje in struženje. Dolgoletne izkušnje zobdelovalnimi strojinam omogočajo, da vam lahko nudimo vrhunsko strokovno podporo. Zato vam ponujamo tudi servis in popravilo strojev ter ostalih naprav. Za svoje stranke se vedno potrudimo, saj je njihovo zadovoljstvo eden izmed poglavitnih ciljev našega delovanja. Več na:http://robomac.si/domov.html