CNC rezkalni stroji so v orodjarski industriji nepogrešljivi

Rezkalni stroji, ki jih imamo v našem prodajnem programu so horizontalni rezkalni stroji Hwacheon in Kafo ter vertikalni rezkalni stroji Fanuc in Hwacheon. So obdelovalni stroji za kovino, les in umetne mase. V orodjarstvu so cnc rezkalni stroji nepogrešljivi, saj z njimi izdelamo produkte, ki so za izdelavo najzahtevnejši. CNC rezkalni stroji skrajšujejo postopek izdelave produkta s čemer optimizirajo proizvodne stroške. Med seboj se razlikujejo po namenu obdelovanja in po sami sestavi stroja. Glede na zahtevnost izdelave, je možnost izbire CNC rezkalnega stroja s tremi ali petimi osmi, s katerimi se premika orodje ali obdelovanec. CNC rezkalni stroj s tremi osmi je za izdelavo preprostejših produktov, model s petimi osmi pa je namenjen izdelavi zahtevnejših produktov.

Vrtalno rezkalni stroji CNC omogočajo hitro in natančno izdelavo produktov

Vrtalno rezkalni stroji se lahko zaradi vsestranskosti uporabljajo na različnih področjih. Uporabljajo se v orodjarski, avtomobilski, urarski industriji in še v mnogih drugih panogah. CNC vrtalno rezkalni stroji za kovino so zelo zanesljivi in hitri. Morajo biti robustni, imeti morajo velike hitrosti oziroma glavno vreteno z visokim številom vrtljajev in hitre hode, da obdelujejo trden material kot je kovina. CNC stroj za rezkanje in vrtanje ima hiter in zanesljiv mehanizem za menjavo orodja, kar prihrani veliko časa pri sami proizvodnji izdelkov. So enostavni za upravljanje in tudi za programiranje.

Rezkalni stroji za kovino

Vrtalno rezkalni stroj za kovino

Za CNC rezkalne stroje nudimo strokovno svetovanje in nadaljno podporo pri uporabi

V našem podjetju vam na podlagi dolgoletnih izkušenj, strokovno svetujemo in pomagamo pri izbiri pravega cnc rezkalnega stroja, ki bo ustrezal vašim proizvodnim potrebam in bodočim načrtom. Prav tako nudimo strokovno podporo za vse aspekte uporabe in življenjske dobe CNC stroja. CNC rezkalni stroji iz naše ponudbe zavzemajo zelo malo prostora, so lahki in niso veliki porabniki energije. So izvrstna pridobitev za podjetje, ker imajo velike proizvodne kapacitete, zelo kratke proizvodne čase in natančno izdelavo produktov.

OBDELOVALNI STROJI

VERTIKALNE STRUŽNICE