Nizka cena avto plina v Sloveniji oz. lpg prinaša do 50% cenejšo vožnjo - akcija!

cena avta na utekočinjen naftni plin - akcijaAvtoplin je utekočinjen naftni plin (UNP), mešanica butana in propana, ki je prilagojena za uporabo v vozilih. Odlikujeta ga predvsem ugodna cena in prijaznost do okolja. Njegova uporaba je postala najboljša alternativa klasičnim pogonskim gorivom, saj se njihova cena nenehno dviguje in je v primerjavi z avtoplinom v povprečju za kar 50 odstotkov višja. Z uporabo avto plina se stroški za nakup goriva skoraj prepolovijo, saj so cene utekočinjenega naftnega plina v Sloveniji nizke, zato se vse več voznikov odloča za predelavo svojega vozila na avtoplin v kombinaciji z bencinom ali pa celo za nakup vozila na avtoplin. Vgradnja plina v avto vam bo tako pomagala zmanjšati mesečne stroške goriva, hkrati pa boste pripomogli k ohranjanju čistejšega planeta. Uporaba avto plina namreč pripomore k manjšemu onesnaževanju, saj je izpust okolju škodljivih snovi tudi za 50 odstotkov manjši. Čisto izgorevanje ugodno vpliva na preostale dele vozila, saj delovanje motorja postane tišje, mehanski deli motorja pa se manj obrabljajo. Motorno olje in izpušni sistem bosta tako delovala še dlje.

VEČ O CENI AVTOMOBILA NA UTEKOČINJEN NAFTNI PLIN TUKAJ!

Ugodna akcijska cena avto plina v Sloveniji

Predelave vozil na plin izvajamo na naših servisnih delavnicah Plineks, kjer vgrajujemo vrhunski plinski sistem z več kot 50 letno tradicijo. Vgradnja plinskega pogona v vozila je po zaslugi najnovejše tehnologije možna v vsa vozila na bencinski in dizelski pogon. Vgradnja poteka večinoma na vozilih na bencinski pogon, saj je predelava dizla na utekočinjen naftni plin precej dražja. Nizka cena avto plina pa je dejavnik, zaradi katerega se vam bo investicija povrnila že po 20.000 prevoženih kilometrih. Ne verjamete? Oglejte si cene plina v Sloveniji in si izračunajte porabo! Odločite se za akcijo predelave na plin!

Avto plin center poskrbi za hitro in enostavno predelavo

Vgradnja avtoplinskega sistema v vozilo poteka ob motorju. Bencinski del ostane nedotaknjen, dogradijo pa se sistem vbrizgavanja utekočinjenega naftnega plina, uparjalnik, napeljava in rezervoar. Najpogostejše mesto vgradnje plinskega rezervoarja je prtljažnik oz. prostor za rezervno kolo. Rezervoar je izdelan iz okrepljenega materiala, zato v primeru trkov ali nesreče zdrži velike pritiske. Vgrajen ima tudi poseben varnostni ventil, ki ob prekinitvi elektrike takoj zapre dovod goriva. Zato je avto na lpg tudi izredno varen.