Vedeževanje iz kart za vas

Vedeževanje iz kartZgodb o nastanku remi kart in vedeževanju iz kart je res veliko, zato se je zelo težko opredeliti. Razvile so se iz Male arkane Tarota, zato je razlaga zelo podobna. V Sloveniji in v svetu vedeževalci zelo poredko posežejo po njih, saj na njih ni slik, ki bi pomagale vzbuditi intuicijo. Z remi kartami delajo le tisti, ki se v njih zaljubijo in resnično želijo iz njih potegniti globino pomena vsake karte. V mojem kompletu za vedeževanje (tarot) je 38 kart od 6 do jokerja. Poleg osnovnega vedeževanja iz kart se zelo natančno napove čas (čeprav vemo, da v vesolju časa ni), kakor tudi zelo učinkovito se s prerokovanjem iz angelskih kart ugotovi vpliv negativne energije (črne magije) na določeno osebo.

 

 

Vedeževanje - tarot za vašo prihodnost

Vedeževanje z remi kartamiKaj sploh pri vedeževanju iz kart pomenijo posamezne karte? KARE so pri prerokovanju iz kart znanilci posla, kariere, zamenjava delovnega mesta, delovne organizacije, napredovanje, izobraževanje, izpiti, denar. KRIŽI so znanilci upanja, uradna sporočila, potovanja, prodaja hiše, stanovanja, avta, imetja. PIKI so znanilci težav, zahrbtnosti, trpljenja, bolezni, neuspehov, sovraštva, zaključka enega obdobja. SRCA so znanilci dobrega, veselja, radosti, ljubezni, prijateljstva, pozitivnega napredovanja. Za vedeževanje iz kart potrebujemo samo vašo letnico rojstva, ime in nebesno znamenje. Vedeževanje z remi kartami v celoti individualno prilagodimo, zato so tudi odgovori povsem jasni in ustrezajo vašemu vprašanju.

 

 

Vedeževanje – tarot vam bo v pomoč

Za razliko od drugih vedeževanj iz kart nam pri vedeževanju z remi kartami niso na voljo sličice, ki bi spodbudile intuicijo, zato zahteva tovrstno vedeževanje iz kart izkušenega jasnovidca, ki zna interpretirati pomen kart. Jasnovidka Dragica opravlja vedeževanje že vrsto let, zato se lahko zanesete nanjo, ko potrebujete pomoč ali zgolj droben namig o prihodnosti. Vedeževanje (tarot) vam je na voljo po ugodni ceni. Za dodatne informacije o vedeževanju iz kart in drugih storitvah, ki jih nudimo, obiščite spletno stran Moč luči. Z veseljem pričakujemo vaše klice.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Spletna stran
Seznam fraz
vedeževanje iz kart, vedeževanje tarot, prerokovanje iz angelskih kart