Meditacija z angeli – kaj nam sporočajo skozi pogovore?

Meditacija z angeli je preprostejša, kot si predstavljamo. Vse, kar moramo storiti za povezovanje z bitji svobode, glasniki Stvarnika, varuhi, vodniki in zdravilci ter za pogovor z njimi je odvreči vsa naša prepričanja in predstave o nas – potrebujemo samo čas in željo po odkrivanju novega sveta. S pomočjo meditacije z angeli dosežemo stanje odsotnosti misli, se umirimo in sprostimo svoje telo.

Pogovor z angeli

Kaj je meditacija z angeli?

Meditacija za angeli in pogovor

 Kljub temu, da še danes mnogi meditacijo sprejemajo kot nekakšno sanjarjenje in zamaknjenost, je veliko več od tega. Je življenje, je vse in ko jo enkrat osvojimo, ostane z nami v vsakem delčku našega življenja. Meditacij in pogovorov z angeli se ljudje poslužujemo tudi v obdobjih žalovanja, saj je mogoče skozi celoten postopek sprostiti žalost in bolečino, ki ju nosimo v sebi. Vse to je mogoče tudi s pomočjo angelskega reikija, sistema energetskega zdravljenja in vedeževanja z uporabo angelskih kart. Si želite spoznati angelsko misel dneva? Pogovori z angeli nam lahko pomagajo in nas usmerijo na pravo pot.

Skozi pogovor z angeli do odgovorov na vsa naša vprašanja

Meditacija in pogovor z angeli sta odlični orodji za pridobivanje odgovorov na vsa vprašanja, ki se nam podijo po mislih. Bitjem svobode lahko zastavimo vprašanja, ki se nanašajo na čisto vsa področja življenja in če se meditacije lotimo pravilno, nam bodo angeli ljubeče odgovorili. Njihova sporočila nikoli niso nejasna, saj nam vse sporočajo na način, ki ga tudi sami razumemo, le želeti si moramo razumeti. Z meditacijo z angeli umirimo svoj um ter zedinimo telo in duha – tako smo pripravljeni na resnično spoznavanje sveta, ki ni odet v maske. Pomaga nam spoznati samega sebe. Pri tem nam bo z veseljem pomagala energijska terapevtka, mojstrica Reikija, življenjska svetovalka, jasnovidka in vedeževalka Dragica.

Pomoč pri razumevanju angelskih številk >>>