Pošlji povpraševanje

Vedeževanje - ljubezen in ostalo

Vedeževanje ljubezenVsa vprašanja za vedeževanje - ljubezen, kako se ujemata, partnerstvo, kariera, izobraževanje, družina otroci in vsa ostala, ki vas zanimajo, mi lahko posredujete preko SMS sporočila JASNOVID na 3040, na voljo pa sem vam tudi preko telefonskega pogovora na številkah 090 41 99 / 090 14 25 90. Vsakemu vedeževanju (ljubezen običajno povzroča največ težav) se popolnoma posvetim in posamezniku svetujem na podlagi svojih bogatih izkušenj. Če želite, da izvedem ljubezenski urok, da boste s partnerjem bolje komunicirali, vas zanima ljubezensko vedeževanje - seveda spada tudi sem - z remi kartami ali želite vedeti več o angelskih sporočilih (ljubezen in ostalo, za kar skrbi vaš angel varuh), me kontaktirajte.

Ljubezenski urok za partnerja

Ljubezenski urok izvajam poleg drugega, kar me veseli, npr. angelski readingi, vedeževanje s kartami in reiki. Angelska sporočila ljubezni in energija angelov varuhov vas bodo navdala s pozitivno energijo in zagonom. Z mojo pomočjo jim boste znali prisluhniti in jih upoštevati. Opravljam tudi vedeževanje (ljubezen, kariera, družina in drugo) iz remi kart, ki je posebna tehnika vedeževanja, saj karte nimajo sličic, ki bi v jasnovidcu prebudile intuicijo. Kontaktirate me seveda lahko preko telefona ali preko moje spletne strani Moč luči, in po najboljših močeh vam bom skušala pomagat

Angelska sporočila ljubezenLjubezenski urok prinese srečo

S pomočjo uroka poskušam povezati dve osebi, saj odpravim blokade, ki ne dovoljujejo ustrezne komunikacije med partnerjema. Vedeževanje - ljubezen bo s pomočjo mojih nasvetov postala zagotovo močnejša - opravljam po ugodnih cenah in se vsakemu posamezniku popolnoma posvetim. Za vedeževanje (ljubezen je tisto področje, ki zanima največ ljudi) prek spleta, po telefonu ali sms sporočilih sem vedno dosegljiva, še posebej pa hitro odgovorim, ker vem, da včasih enostavno nimate časa, da bi dolgo čakali na svoj odgovor, poleg tega pa so sms sporočila namenjena vsem tistim, ki ste bolj introvertirane narave in nimate poguma poklicati. Vabljeni k posvetu!