Jasnovidnost – dar, s pomočjo katerega vas jasnovidka usmeri na pravo pot

jasnovidnost

Jasnovidnost je zagotovo zelo poseben dar, ki ga premorejo zgolj redki posamezniki in posameznice. Vendar pa na srečo ti ljudje s svojimi uvidi pogosto pomagajo mnogim drugim in jim s tem olajšajo spopadanje s številnimi življenjskimi preizkušnjami. Tako ni presenetljivo, da je dobra jasnovidka vedno zelo iskana, saj s svojimi odgovori velikokrat preseneti celo največje skeptike, ki pred tem niso imeli posebnega zaupanja v jasnovidnost.

Je »jasnovidnost« dovolj oziroma kdo je resnično dobra jasnovidka?vedeževanje iz kart

Čeprav je jasnovidnost v smislu naravne danosti oz. sposobnosti izredno pomembna, pa se še tako velik talent ne more optimalno razviti, če ga ne negujemo ustrezno. Zgolj jasnovidnost torej ne zadošča, da bi bila oseba dobra jasnovidka. Izjemno pomembno je zagotovo tudi poglobljeno izobraževanje, predvsem v povezavi s pripomočki, ki jih oseba uporablja za to, da se izkristalizirajo določena sporočila, proti katerim jo usmerja njena prirojena jasnovidnost. Takšni pripomočki oziroma pomahala so denimo različne vrste kart (remi, tarot in.), nihala ali vedeževanje iz kavne usedline.

Pozabiti pa ne smemo niti na izkušnje, ki pomagajo pri tem, da je jasnovidnost bolj nadzorovana in da je mogoče določene znake razbrati hitreje. A ne le da je razbiranje sporočil tako hitrejše, ampak je najvažnejše to, da je natančnejše. Določena znamenja, do katerih privede jasnovidnost, so namreč precej dvoumna, zato je potrebna posebna pazljivost, ki jo pogosto prinesejo šele izkušnje, da se izognemo napačnim interpretacijam.

PREBERITE VEČ O DOBREM VEDEŽEVANJU

Kako jasnovidnost razume jasnovidka Dragica?

Jasnovidka Dragica meni, da prav pridobljeno znanje in izkušnje poskrbijo, da se jasnovidnost poglobi in ponudi jasnejše odgovore, zato posveča veliko časa nadgradnji tehnik, ki jih uporablja pri svojem delu. Obenem pa razume jasnovidnost kot del posebnega poslanstva, ki ni le preprosto napovedovanje tega, kaj se bo zgodilo v prihodnosti. Takšen pristop bi lahko marsikoga dodatno zbegal in povzročil mnogo strahov. Zanjo namreč jasnovidnost ne pomeni podajanja odgovorov, ki ne bi puščali nikakršnega prostora za to, da preobrnete potek usode. Bistveno se ji zdi prav to, da jasnovidka ugotovi, kaj je tisto, kar povzroča največ zastojev v vašem življenju, in vam nato z nasveti pomaga pri tem, da se osvobodite občutkov nemoči in da vzamete usodo v svoje roke. Njena jasnovidnost vas torej usmeri na pot osebnega razvoja in vas vodi do lepše prihodnosti, saj vam omogoči, da se izognete številnim oviram, ki bi vas sicer presenetile nepripravljene. Pri svojem delu uporablja različne pripomočke, pri čemer so eden najpomembnejših nedvomno remi karte, ki celo za večino tistih, ki se sicer profesionalno ukvarjajo z vedeževanjem, predstavljajo precejšen izziv. Na remi kartah namreč ni slik, kar pomeni, da je treba v to, da izluščimo sporočilo karte, vložiti bistveno več truda. Vendar se vložek bogato obrestuje v obliki zelo natančne napovedi. Prav delo z remi kartami je hkrati tudi eden najboljših dokazov za to, da le jasnovidnost ne zadostuje, ampak je za to, da jasnovidka uspešno pomaga drugim, potrebne ogromno potrpežljivosti in pripravljenosti na učenje, predvsem pa ljubezni do tega početja.

Pošljite SMS JASNOVID na 3040, skupaj s svojim vprašanjem

Za tiste, ki potrebujete hitre odgovore, povezane z vsakodnevnimi situacijami, je jasnovidka Dragica zasnovala možnost vedeževanja prek kratkih sporočil – gre za t. i. SMS JASNOVID. 3040 je tista številka, na katero morate poslati besedo JASNOVID, ki ji nato sledi vaše vprašanje. Da bo odgovor karseda natančen, pripišite še svojo letnico rojstva, nebesno znamenje, v katerem ste rojeni, in svoje ime. Vaše vprašanje je lahko povezano z različnimi področji, npr. z zdravjem, ljubezenskim ujemanjem z določeno osebo, družino, poslom, šolanjem itn. Pri tem pa naj poudarimo, da uporaba storitve SMS JASNOVID 3040 ne pomeni včlanitve v kakršen koli klub in s tem povezanega prejemanja nepredvidenih plačljivih sporočil.