Pošlji povpraševanje

Prerokovanje je drugo ime za vedeževanje

Prerokovanje oz. vedeževanje se je že mnogo pred našim časom uporabljajo kot pomoč pri odločanju in kot vodilo skozi težave. Včasih se brez posvetovanja s prerokovalcem nikakor ni nadaljevalo z delom ali s projektom. Prerokovanje iz kart se izvaja na veliko različnih načinov. To pa zato, ker so vse stvari, s katerimi si posamezniki pomagajo do odgovorov, samo pripomočki, ki odstirajo zamegljen pogled prihodnosti. Tako poznamo prerokovanje s kartami (npr. vedeževanje z remi kartami), kamenčki, školjčnimi lupinami, astrologijo, numerologijo in podobna vedeževanja. Skorajda nemogoče je našteti vse, kar jasnovidec ali jasnovidka uporablja za prerokovanje. Tako so tudi sanje so mnogokrat inštrument napovedovanja prihodnosti.

vedeževanje s kartami

Energijska svetovalka in jasnovidka Dragica bo osvetlila vašo pot

Vsako prerokovanje in vedeževanje pa zahteva vedeževalca, ki ga v sodobnem času običajno imenujemo svetovalec, dejansko pa je izjemno intuitiven medij. Kot energijska terapevtka, mojstrica Reikija, življenjska svetovalka, vedeževalka in jasnovidka nudim pomoč osebam, ki to pomoč potrebujejo. Vsi imamo možnost, da živimo zadovoljno, srečno in zdravo, samo včasih si sami ne znamo in ne zmoremo pomagati.

Moj namen ni s prerokovanjem usode in jasnovidnostjo zapečatiti usode osebi, ki želi vedeti, kakšna je njena življenjska pot, saj verjame, da si usodo vedno ustvarjamo le mi sami. Moj cilj je ugotoviti, kaj vas ovira pri napredku, osebnem razvoju, kaj povzroča težave in zastoje, ter vam svetovati, kako čez te prepreke in kako najti vašo pot naprej.

Jasnovidka Dragica izvaja tudi vedeževanje z remi kartami

Igralne karte, ki jih pogosto imenujemo po igri Remi, se med drugim uporablja tudi za prerokovanje. Vedeževanje z remi kartami v Sloveniji, kot tudi po svetu, sicer ni tako razširjeno kot je vedeževanje s tarot ali ciganskimi kartami. Lahko bi tudi rekli da je še prerokovanje iz angelskih kart bolj poznano kot vedeževanje z remi kartami. Vzrok tiči predvsem v tem, da igralne karte nimajo razvite slikovne podlage, kar pomeni, da si je težje zapomniti njihov pomen. Vedeževanje z remi kartami izvajajo le tisti, ki se v njih zaljubijo in resnično želijo iz njih potegniti globino pomena vsake karte. Med njimi sem tudi jaz, življenjska svetovalka in jasnovidka Dragica. V mojem kompletu je 38 kart od 6 do jokerja. Poleg osnovnega vedeževanja se zelo natančno napove čas (čeprav vemo, da v vesolju časa ni), zelo učinkovito se ugotovi tudi vpliv negativne energije (črne magije) na določeno osebo.

Imate vprašanje? Pokličite me ali mi pošljite sms. Vedeževanje preko sms se je izkazalo za zelo priročno in uporabno. Vabljeni.

Vedeževanje z remi kartami