SMS vedeževanje je hitro, anonimno in vedno dosegljivo

SMS vedeževanje je zelo priročna oblika vedeževanja. Zanj se ljudje odločajo predvsem takrat, ko nimajo časa, da bi se osebno oglasili pri vedeževalki ali jo poklicali. SMS vedeževanje pride prav tudi takrat, ko želite odgovor na eno kratko vprašanje, ko v družbi ne morete govoriti, bi pa nujno rabili določene odgovore. Z SMS vedeževanjem prihranite čas, obenem pa lahko SMS pošljete kadarkoli in od kjerkoli.

E-vedeževanje in SMS vedeževanje po telefonu


SMS vedeževanje je najhitrejša in najenostavnejša vrsta komunikacije, da v trenutku pridete do odgovora, ki ga iščete. Zastavite mi lahko kakršno koli vprašanje, jaz pa vam obljubim, da se bom potrudila, da bi vam čimprej odgovorila s pravim odgovorom.

VEDEŽEVANJE IZ KART

Vedeževanje po telefonu - zakup cenejših minut preko monete

SMS vedeževanje je le eden od načinov vedeževanja. Med najbolj pogoste načine se še vedno uvrščata osebno prerokovanje in vedeževanje po telefonu. Slednje je rahlo drugačno kot vedeževanje za mizo na štiri oči. Kadar pokličete vedeževalca na telefon, se po navadi nahajate v udobnem položaju, nekje, kjer se počutite varno. Prav tako se vedeževalec oz. vedeževalka nahaja v njemu idealnem položaju in tam, kjer se lahko kar najbolj osredotoči na svoje delovanje s kartami. Vedeževanje po telefonu ima še druge prednosti. Ni vam potrebno predhodno najavljati in rezervirati termina. Ni vam potrebno potovati do vedeževalca ali vedeževalke. Ni se vam potrebno bati, da vas bo kdo videl, medtem ko boste vstopali k vedeževalcu v stanovanje ali hišo. Telefonsko številko vedeževalca ali vedeževalke si lahko enostavno shranite v vaš mobilni telefon ter imate lahko tako dobrega svetovalca vedno pri roki.

ENERGIJSKO ZDRAVLJENJE


Vas zanima vedeževanje po telefonu preko monete? Za vas imam posebno ponudbo: zakup ugodnejših minut za vedeževanje preko monete. Zato nikar ne odlašajte in čim prej izkoristite priložnost, da dobite odgovore na vaša vprašanja še ugodneje. Za vedeževanje preko monete pokličite na telefonsko številko 040 466-491, kjer se dogovorite za število minut in telefonsko številko, preko katere se vam zaračuna nakup. Preko SMS sporočila boste dobili enkratno kodo, ki jo nam jo nato sporočite za potrditev nakupa.

E-vedeževanje in SMS vedeževanje po telefonu

E vedeževanje vse bolj priljubljeno

E vedeževanje vse bolj izpodriva klasično vedeževanje z obiskom vedeževalca ter SMS vedeževanje po telefonu. E vedeževanje je ugodna in kakovostna storitev, ki stopa v korak s časom, s čimer je ljudem bolj dostopna in se hkrati približuje tudi mladi generaciji, ki ji komunikacija s sodobnimi orodji predstavlja nekaj povsem običajnega. Sodobna tehnologija omogoča, da je nasvet hitro pri roki. E vedeževanje je anonimno, hkrati pa tudi hitro in enostavno.