Prerokovanje iz kave, ki je nadomestila nekoč zelo priljubljen čaj


Prerokovanje izvira že iz pradavnine, saj ljudje že od nekdaj verjamemo, da je usodo mogoče razbrati z opazovanjem različnih znamenj. Sprva smo opazovali vremenske vzorce, obnašanje živali in nekatere druge pojave, danes pa poznamo tudi drugačne pristope. Prerokovanje iz kave ni postopek, ki bi se razvil v sodobnem času, saj izhaja še iz stare Kine, res pa je, da so takrat za prerokovanje uporabljali čaj in ne kavo. Gre za pravo umetnost, ki se je ohranila vse do današnjih dni, še posebej priljubljena pa je v sosednji Italiji. Usoda so tisti dogodki, ki jih določajo višje sile oziroma tako imenovana naključja in čeprav ljudje nanje naj ne bi imeli vpliva, nas zelo zanima, kaj nam prinaša prihodnost. Za prerokovanje oziroma »šloganje« iz kave potrebujemo močno intuicijo, poznati moramo pomen posameznih simbolov, prav tako pa ne gre brez dobrega - ostrega očesa.

MOŽNO TUDI PREROKOVANJE PREKO SMS-A

Zakaj je kava nadomestila čaj?

Za prerokovanje iz usedline se je nekoč uporabljal čaj, ki ga je danes skorajda v celoti nadomestila priljubljena pijača, brez katere si mnogi ne znajo predstavljati popolnega pričetka dneva. V obeh primerih pa moramo upoštevati nekaj pravil, vključno s pravilnim načinom držanja skodelice. Ta mora biti v desni roki, njena notranjost pa naj bi bila bele barve. Kavo moramo spiti v treh, največ sedmih požirkih, skodelice pa ne obračamo - potreben je samo enkraten zasuk z desne proti levi strani, preden njeno vsebino obrnemo na krožnik. Sledi branje simbolov iz skodelice pri katerem mora biti ročaj na bralčevi desni strani. Prerokovanja se mnogokrat iz radovednosti lotimo kar sami, čeprav nimamo izkušenj, zato se nam lahko zgodi, da ne bomo znali pravilno prebrati in razvozlati simbolov, ki nam jih sporoča kava. Če želimo postati dober bralec iz usedline, potrebujemo dobro intuicijo in veliko prakse, zato se je včasih najenostavneje zanesti na izkušeno vedeževalko.

Prerokovanje usodePrerokovanje iz tarot kart


Tudi pri prerokovanju velja - vaja dela mojstra

Prerokovanja iz kave se je mogoče priučiti, čeprav dar jasnovidnosti podedujemo od prednikov. Tarot karte se v ta namen uporabljajo že stoletja. Z njimi se srečujejo že otroci, ki jih uporabljajo za igro ali pa se želijo naučiti prerokovanja, po njih pa mnogokrat posežejo tudi tisti, ki so radovedni, kaj jim prinaša prihodnost, a ne uspejo zbrati dovolj poguma za obisk vedeževalke. Tudi tarot karte imajo za seboj zanimivo zgodovino, saj naj bi nastale že med leti 1420 in 1440. Izvirale naj bi že iz antičnega Egipta, vendar pa danes pogosto slišimo, da je država njihovega izvora Italija. Prvič so bile namreč omenjene v 15. stoletju v Italiji, vendar niso imele pozitivnega pomena - šlo naj bi za hudičevo delo, ki zavaja ljudi. Prerokovanje s tarot kartami se je skozi zgodovino pa vse do danes precej spremenilo, pa vendar napovedovanje prihodnosti iz kave ostaja enako, če ne celo bolj priljubljeno, kot je bilo nekoč.


Vas begajo neznanke?

Človek je od nekdaj radovedno bitje, ki nenehno išče odgovore na vsa vprašanja. Na nekatera vprašanja si nismo uspeli odgovoriti vse do današnjega dne (kako je v resnici nastalo vesolje, kako pravzaprav deluje narava itd.), odgovore na druga vprašanja pa poskušamo poiskati s pomočjo cenjenega prerokovanja. Energijska terapevtka, mojstrica Reikija, življenjska svetovalka, jasnovidka in vedeževalka Dragica z veseljem priskoči na pomoč pri vedeževanju. Zaveda se preprostega dejstva - usodo si vedno kreiramo le mi sami, zato nam poskuša pomagati ugotoviti kaj nas ovira pri napredku in osebnem razvoju, kaj povzroča težave in zastoje in zakaj naša pot ne gre naprej tako, kot želimo. Kadar prerokovanje iz kave ne steče, kot smo pričakovali, je čas, da pogled vanjo prepustimo izkušeni vedeževalki Dragici, gospe z zlatim srcem.

RAZLAGA PREROKOVANJA IZ KART