Angelski reiki in reiki terapija za tiste, ki želijo izboljšati psihično in fizično počutje!

Angelski reiki je starodavna tehnika, ki omogoča povezavo s kozmično energijo ter posledično zagotavlja fizično in psihično zdravljenje. Seveda pa je koristnih posledic meditacije z angeli,reiki terapije in pogovori z angeli še veliko več - posebej v sodobnem svetu, v katerem je človek izgubil pristen stik s samim sabo in s kozmosom. Pogovori z angeli zbližajo posameznika z lastnim jazom in nadzavestjo, konkreten učinek te povezave pa nudi vedeževanje angelske karte, ki ga izvajajo jasnovidci.

ČE VAS ZANIMA REIKI TERAPIJA KLIKNI TUKAJ!

Meditacija z angeli

Meditacija in pogovor z angeliStik z angeli in pogovor z angeli seveda ni zgolj slučajen dogodek, temveč je rezultat namenske aktivnosti. Meditacija z angeli in reiki terapija zahteva veliko pozornosti in vadbe, le redki jasnovidci pa lahko zanesljivo sprejemajo in interpretirajo angelska sporočila. Med najbolj osnovnimi rezultati meditacije z angeli je angelska misel dneva, ki v jasni obliki posreduje sporočilo preko posrednika. Uporabne kratke misli so odlične za ohranjanje vsakdanjega stika, bolj poglobljeno pa je vedeževanje angelske karte, ki izkoristi meditacijo z angeli za oblikovanje ustrezne karte in vedeževanje na tej podlagi. Seveda pa angelska misel dneva in vedeževanje še nista vse, kar ponuja meditacija z angeli - v mnogih situacijah je posebej učinkovit angelski reiki, ki pravzaprav združuje in zaokrožuje koristi pogovora z angeli in reiki terapije, možno pa je celo vedeževanje prek interneta.

PREROKOVANJE

Angelski reiki

Angelska reiki terapija združuje nevidno energijo z vidnim svetom. Povezava z angelskim svetom namreč prinaša koristne učinke v tem svetu, kar angelski reiki izkorišča predvsem za fizično in psihično zdravljenje. Posebno pozornost velja posvetiti tehniki polaganja rok, ki omogoča kanaliziranje kozmične energije in konkretno odpravljanje omenjenih težav. Seveda pa je za angelski reiki pomembno, da je izvajalec povsem prisoten v angelskem svetu, torej ne služi le zdravljenju, temveč zagotavlja tudi mir, harmonijo, modrost in ljubezen. Pri doseganju teh idealov lahko pomagajo izkušeni jasnovidci, ki so v teh skrivnostnih tehnikah že zelo domači!

Angelski reiki