Vedeževanje z nihalom in klasično vedeževanje s kartami

Vedeževanje z nihalom omogoča izjemno natančen vpogled v to, kar vas čaka v prihodnosti. Gre za tehniko prerokovanja, ki lahko nadomešča ali pa dopolnjuje vedeževanje s kartami, ki je najbolj pogosta oblika prerokovanja prihodnosti. Odgovori, ki jih prinaša vedeževanje z nihalom, vas usmerijo proti pravim odločitvam, s katerimi se izognete nevarnostim oziroma oviram.

vedeževanje z nihalom

Vedeževanje z nihalom primerno za najrazličnejša vprašanja


Za vedeževanje z nihalom uporabljam posebno nihalo, izdelano iz ametista, kristala, ki omogoča pretok energije med duhovnim in fizičnim svetom. Gre za starodavno nihalo, ki se prenaša iz generacije iz generacijo, zato je v njem nakopičene ogromno modrosti in življenjske energije. Vedeževanje z nihalom je primerno za najrazličnejša področja oziroma dileme, ki vas mučijo. Zelo pogosto se vedeževanje z nihalom uporablja pri ljubezenskih težavah ali vprašanjih, povezanih s financami in zdravjem. V želji, da bi vam omogočila čim cenejše vedeževanje, vam ponujam možnost SMS-odgovorov na vaša vprašanja. Podrobnejše informacije o storitvi so vam na voljo na spletni strani Moč luči, kjer se lahko seznanite tudi s pozitivnimi učinki reiki terapije in si preberete, kaj je angelska misel dneva in kako vam lahko pomaga na poti do srečnejšega življenja.

REIKI TERAPIJE

ANGELSKA ZNAMENJA

Izjemno zanesljivo vedeževanje s kartami

Ena od možnosti za cenejše vedeževanje je tudi vedeževanje po telefonu. Pri tem gre najpogosteje za vedeževanje s kartami. Karte za vedeževanje, ki jih uporabljam, so običajno remi karte. Vedeževanje s kartami za remi je sicer zahtevnejše kot v primeru uporabe tarot kart, saj ni mogoče izhajati iz podob, vendar pa mi remi karte za vedeževanje omogočajo izjemno natančne odgovore na vaša vprašanja. Menim, da je najboljša vedeževalka po telefonu tista, ki zmore kljub fizični oddaljenosti začutiti energijo klicatelja in mu ponuditi natanko tiste odgovore, ki jih potrebuje. Najboljša vedeževalka po telefonu ni nujno tista, ki je najdražja, ampak je pomembno predvsem to, da razume vedeževanje kot svoje poslanstvo, pri čemer je njen glavni cilj pomoč ljudem, ki so se znašli na razpotju.

cenejše vedeževanje