Vedeževanje iz tarot in remi kart, angelski reading in horoskop


Vedeževanje iz kart je izjemno popularen način vedeževanja, ki ga vedeževalci in jasnovidci za napovedovanje prihodnosti uporabljajo že desetletja. Vedeževalci se pri vedeževanju s kartami poslužujejo različnih tipov kart. Najbolj pogosto je vedeževanje iz tarot kart. Tarot karte predstavljajo priročno sredstvo za vedeževanje, saj vsebujejo podobice, ki jasnovidcem pomagajo do inspiracije, ki jih pripelje do pravilnega odgovora na zastavljeno vprašanje o življenju posameznika.

VEDEŽEVANJE IZ KART - PLAČILO PREKO MONETE


Vedeževanje iz kart z remi kartami

Vedeževanje pa lahko poteka tudi z remi kartami. Veliko je polemik o tem, kjer in kdaj so remi karte sploh nastale. Dan danes je znano, da naj bi se remi karte razvile v 11. stoletju nekje v Italiji. Vedeževanje z remi kartami je nekoliko težje, saj remi karte ne vsebujejo podobic, ki bi lahko vedeževalca navdahnile, vendar ni zato nič manj zanesljivo. Pomembno je, da se zavedamo pomena določenih kart, ki jih izvlečemo. Tako kara na primer predstavlja uspeh v poslu, karieri, morda pomeni zamenjava delovnega mesta, delovne organizacije, napredovanja, novega izobraževanja ali pa uspeha na izpitu. Kara je lahko tudi znanilec denarja. Pik predstavlja težave, zahrbtnost, trpljenje, pa tudi bolezen, neuspeh in sovraštvo, na drugi strani pa tudi zaključek nekega obdobja. Križ predstavlja upanje, potovanja, pa tudi dejanja kot so prodaja hiše, stanovanja ali celo avtomobila. Srce je znanilec sreče, ljubezni zdravja in veselja.

Poceni vedeževanje iz kart


Pri vedeževanju z remi kartami pa moramo biti pozorni tudi na nekatere kombinacije.

  • 4 X AS: slava in prijatelji, pomoč, uspeh;
  • 3 X AS: popoln uspeh, neverjetna sreča;
  • 2 X AS: previdnost pred novicami;
  • 4X FANT: prijateljsko srečanje;
  • 3X FANT: nezvesti prijatelj, neprijetnost;
  • 2X FANT: slabo od nekoga, kjer to najmanj pričakuješ.
  • Karo in srčev fant skupaj na točno določenem mestu razkrivata, da partnerski odnos prepletajo karmične zanke....


Razlaga pri vedeževanju iz kart mora biti subtilna in hkrati razumljiva. Vedeževalec mora biti posamezniku ves čas v oporo, hkrati pa mu mora jasno povedati vsa dejstva, ki jih v kartah lahko vidi.


Zraven vedeževanja iz kart vedeževalka Dragica obvlada tudi angelski reading

Vas zanima več o vedeževanju? Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o možnostih vedeževanja, ki vam ga ponujamo. Zraven vedeževanja iz kart v živo ponujamo tudi vedeževanje po telefonu ter e-vedeževanje. Prav tako pa izvajamo tudi angelski reading. V navedenem primeru pravzaprav ne gre za vedeževanje. Gre za delo s pomočjo angelov, nadangelov in ostalega nebeškega sveta so vsa sporočila pozitivna in polna ljubezni. Po readingu dobim veliko povratnih informacij, s pomočjo katerih ljudje pričnejo živeti bolj polno življenje saj se ga končno zavedajo, v veliko primerih pa pridobijo tudi na samozavesti, ki so jo nekje med potjo življenja izgubili.

Vedeževanje iz kart razlaga


Karmična razlaga lahko pomaga pri razjasnitvi medsebojnih odnosov z osebami, ki so nam blizu

Vedeževalka dragica zraven vedeževanja iz kart ponuja tudi karmično razlago, s pomočjo katere ugotovi vzroke za težave, ki se ljudem pričnejo pojavljati, ko pridejo do določene stopnje osebne rasti. Težave lahko izhajajo sedanjega življenja, časa rojstva, časa bivanja v materinem telesu, pa tudi iz preteklih življenj. Karmične razlage se lotimo najpogosteje takrat, kadar se ljudem zalomi v medsebojnih odnosih - pa naj bo to v partnerskem odnosu, odnosu z družino ali prijatelji, pa tudi v poslovnem odnosu.
Poceni vedeževanje iz kart z jasnovidko Dragico je zanesljivo in odgovori na mnoga vprašanja posameznika
Ob pregledu spletne strani pa ne spreglejte velikega letnega horoskopa, ki smo ga pripravili za vas. V želji po vedeževanju iz kart nas kontaktirajte, vedeževalka Dragica pa vam bo razkrila, kaj vas čaka v prihodnosti. Vedeževanje, ki vam ga ponujamo je poceni, kakovostno in natančno. Lahko pa nas pokličite tudi po telefonu ali pa se odločite za vedeževanje po spletu.

VEDEŽEVANJE IZ TAROT KART