Angelska misel dneva: prejmite osebna angelska sporočila

Angelska misel dneva predstavlja pomembno oporo pri vaših vsakodnevnih dilemah. Prav navidezno majhne odločitve lahko prinesejo pomembno spremembo v vaše življenje. Angelska misel dneva vam pomaga, da ne spregledate priložnosti, ki se vam ponujajo, in vas obvaruje pred nevarnostmi, ki prežijo na vas.


Angelska sporočila kot pomoč pri čiščenju vaših čustvenih blokadAngelska sporočila ljubezen


Angeli veljajo za bitja, ki lahko posredujejo med človeškim in božanskim - torej za bitja, ki so lahko hkrati »na tej in na oni strani« kot vseprisotna energija. Pomembno je, da znate prisluhniti višjim duhovnim frekvencam, ki jih v vaše življenje vnašajo angelska sporočila. Ljubezen in svetloba sta dragocena darova, ki vam ju podarjajo angeli, ne da bi pri tem pričakovali karkoli v zameno. Angeli pa nam pomagajo tudi pri čiščenju čustvenih blokad. Kot pripomoček pri tem se lahko uporabljajo angelske karte. Razlaga zahteva ogromno koncentracije in pripravljenosti na to, da pravilno dešifriramo angelska sporočila. Ta mi pomagajo, da odkrijem vaše blokade in izvedem postopek čiščenja duše. Pogosta težava je namreč ta, da ljudje sami niso sposobni prepoznati lastnih blokad, zato jih tudi ne morejo odstraniti. Prav zato je lahko izredno dragocen vpogled v angelske karte. Razlaga sicer ni vedno očitna, a bogate izkušnje v kombinaciji z naravnimi darovi mi omogočajo, da zaznam tudi najbolj subtilna angelska sporočila. Ljubezen, prijateljstvo in finance so le tri izmed področij, pri katerih vam lahko pomagajo angeli. Včasih je za to dovolj že pomenljiva angelska misel dneva ...


Angelska misel dneva, ki vas usmeri na pravo pot


Angelska misel dneva prinaša dragocen namig, s pomočjo katerega lahko razrešite trenutno stisko. Samo vam namenjena angelska misel dneva je lahko vaša vodnica, kot nekakšen osebni angel varuh. Pri različnih težavah z zdravjem pa vam lahko pomaga tudi angelski reiki oziroma reiki terapije. Angelski reiki predstavlja obliko energetskega (samo)zdravljenja s pomočjo angelske energije. Za vas izvajam tudi klasično vedeževanje in vedeževanje z nihalom. Več informacij na spletni strani Moč luči.

Angelska misel dneva

E-VEDEŽEVANJE

MEDITACIJA Z ANGELI