Pošlji povpraševanje

Jasnovidka Dragica - pomoč pri uresničevanju vaših življenjskih ciljev in čiščenju čaker

Vprašanja o tem, kaj bo prinesla prihodnost, mučijo človeka že od nekdaj. Le redkim pa je bila dana sposobnost, da se odgovorom na tovrstna vprašanja približajo. Jasnovidnost je tako vsekakor izjemno dragocen dar, ki pa sam na sebi kljub vsemu še ni dovolj ...

Vedeževanje in svetovanje pri jasnovidki Dragici

Dobra jasnovidka po telefonu: kako prepoznati kakovostno vedeževanje?

Verjetno se je marsikdo izmed vas že vprašal, kako najti resnično dobro jasnovidko po telefonu, ki bi vam posredovala čim bolj natančne informacije o vaši prihodnosti. Dobra jasnovidka po telefonu bo prepoznala specifičnost vaših vprašanj ter znala začutiti vašo unikatno osebnost in posebno energijo, kljub odsotnosti osebnega stika. Tako vam ne bo podajala generičnih odgovorov, ampak se bo osredotočila na tisto, kar vas zares zanima, obenem pa bo znala izbrati tudi primerno tehniko, ki jo bo pripeljala do želenih odgovorov. Prav zaradi tega pa je pomembno, da ima jasnovidka poleg daru tudi dovolj znanja, da lahko izbira med različnimi pristopi, vsekakor pa so neprecenljive tudi izkušnje na tem področju.

Preplet vedeževanja in svetovanja za boljšo prihodnost

Jasnovidka Dragica je ena izmed tistih, ki združuje vse omenjene lastnosti, ki odlikujejo dobro jasnovidko. Dodatno izobraževanje za energijskega terapevta jo je usposobilo tudi za čiščenje čaker, s pomočjo katerega je mogoča ponovna vzpostavitev energijskega ravnovesja v vašem telesu in umu. Jasnovidka Dragica počne še mnogo več kot zgolj napoveduje prihodnost; njeno ključno poslanstvo je namreč prepoznavanje ovir na vaši poti in svetovanje glede načinov, kako se jim izogniti ter tako doseči vsestransko zadovoljstvo in uspešnost v življenju.

Preberite si več tudi o čiščenju čaker: http://www.svetovanje-vedezevanje.si/ciscenje-caker