S pomočjo reiki terapije in čiščenja čaker do energijske sprostitve in dobrega počutja

Vse bolj hiter in zahteven način življenja ter vsesplošna napetost privede do tega, da naše telo porablja energijo hitreje, kot jo lahko spontano obnavlja. Telo je tako na vseh nivojih izčrpano in kaj kmalu nas telo prične opozarjati tudi z različnimi bolečinami. Stanje lahko izboljšamo s pomočjo reiki terapije in čiščenja čaker, metode, ki na zelo preprost in naraven način telo in duha ponovno spravi v harmoničen red. Reiki je starodavni sistem zdravljenja z dotikom ali na daljavo, ki mu po učinkovitosti in preprostosti ni para. Temelji na dejstvu, da mora življenjska energija (ki) nemoteno teči skozi naše telo. Če energija naleti na čustveno travmo ali fizično težavo, pride do blokade. Le-ta zmoti pretok življenjske energije skozi telo, iz česar se razvije bolezen, medtem ko se pri zdravem človeku se življenjska energija nemoteno pretaka. Reiki deluje tako, da odstranjuje energetske blokade (npr. čiščenje čaker z arhangeli oz. nadangeli) in spodbuja sposobnost samozdravljenja z uravnovešanjem fizičnih, emocionalnih, mentalnih in duhovnih energij. Reiki terapija in čiščenje čaker je možna tudi na daljavo.

Pri kakšnih težavah pomaga reiki in čiščenje čaker?

Reiki terapijeReiki terapije lahko pomagajo pri zdravljenju vseh vrst fizičnih bolezenskih stanj (npr. pri glavobolih), pri emocionalnih in mentalnih težavah in obremenitvah, kot so stres, nespečnost, živčnost, utrujenot, raztresenost in slaba koncentracija. Reiki tretmaji in čiščenje čaker so primerni tudi za priklic obilja v naše življenje, če želimo izboljšati svoje finančno stanje, energijo na delovnem mestu ali najti ljubezenskega partnerja, pa tudi za energetsko čiščenje oziroma čiščenje čaker in zaščito prostorov, v katerih živimo ali delamo (predvsem ob selitvah v nove prostore). Število terapij je odvisno od vašega psihofizičnega stanja ter od ciljev, ki jih s terapijo želite doseči. Vsak posameznik potrebuje individualen pristop, saj se naše potrebe in želje razlikujejo. Kar pomeni tudi, da je različna tudi cena reiki terapije.

Reiki terapija na daljavo - energija se pošlje prejemniku ne da bi bil ta prisoten

Reiki terapija na daljavo je po moči enakovredna terapiji z dotikom, le da je reiki terapija na daljavo v nekaterih primerih veliko primernejša, saj se v domačem okolju veliko lažje sprostimo in umirimo. Ugodna je tudi cena reiki terapije na daljavo. Kako deluje reiki terapija na daljavo? Razdaja za energijo ne predstavlja omejitve, zato lahko energijsko zdravljenje pošljemo prejemniku, ki se reiki terapije ne more udeležiti osebno.

Vas zanima cena reiki terapije in čiščenja čaker? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte sami, kako ugodna je lahko cena reiki terapije na daljavo. Vabljeni.