Vrste kart za vedeževanje


Karte za vedeževanje so med ljudmi prisotne že stoletja, saj so hitro ugotovili, da jih lahko talentirani posamezniki uporabljajo za branje energije, prerokovanje in svarjenje pred nevarnostmi. Vedeževanje s kartami se je pojavilo hitro po tem, ko so igre s kartami v 14. stoletju prišle v Evropo, vedeževalci pa so v njih prepoznali učinkovit način za odstiranje nejasne tančice prihodnosti. Metode se lahko posluži le nekdo, ki ima dobro razvit čut za vedeževanje, karte pa mu pri tem le pomagajo. Poznamo več vrst kart za vedeževanje, med drugim:


karte za vedeževanjeRemi karte za vedeževanje


Vedeževanje karte, nihala, kavna usedlina in podobne metode nam pomagajo videti v zamegljeno prihodnost. S pomočjo kart za vedeževanje prepoznam negativne energije in vplive v vašem življenju, hitro vam podam odgovore na vaša vprašanja, da se boste lažje spoprijeli s težavami in težavnimi odločitvami. Vedeževanje s kartami opravljam na kompletu remi, ker mi omogočajo najjasnejše in najnatančnejše svetovanje. Razlaga vedeževanja iz kart remi je natančna in jasna ter vam pomaga v težkih trenutkih. Za vedeževanje s kartami remi potrebujemo le letnico rojstva, ime in nebesno znamenje, nato pa poteka individualno prilagojeno prav za vas. Odgovori so jasni hitri in zanesljivi.

VEČ O VEDEŽEVANJU S KARTAMI


Vedeževanje, karte, svetovanje


Sem energijska terapevtka, mojstrica reikija, življenjska svetovalka, jasnovidka in vedeževalka. Ko sem ugotovila, da lahko s svojo energijo, občutki in sposobnostmi pomagam sebi in bližnjim, sem se odločila, da tudi drugim svetujem z vedeževanjem, kartami, branjem energije in prerokovanjem. Če ste v dvomih ali stiski, se lahko obrnete name. Pomagam vam lahko z vedeževanjem, kartami, branjem kavnih usedlin, z nihalom, pripravljam pa tudi horoskope. Ker karte za vedeževanje geografsko niso omejene, vam lahko pomagam tudi z vedeževanjem preko interneta ali telefona. Več na spletni strani: http://www.svetovanje-vedezevanje.si/vedezevalka.

vedeževanje karte