Vedeževanje preko interneta za jasno prihodnost


Vedeževanje preko interneta vam lahko pomaga preživeti težavna obdobja ter vas usmeriti na pot, namenjeno le vam. V podjetju Moč luči, vedeževanje in svetovanje, vam nudim več oblik nasvetov in pomoči, med drugim:

  • vedeževanje preko interneta,
  • vedeževanje s kartami,
  • vedeževanje z angeli,
  • vedeževanje s pomočjo nihala,
  • pripravljam pa tudi aktualne horoskope.


Karte za vedeževanje, ki jih uporabljam, so iz kompleta remi, saj mi nudijo natančen in temeljit vpogled v prihodnost.

vedeževanje s kartami


Zakaj se odločiti za vedeževanje preko interneta?


Karte za vedeževanje se ne omejujejo na geografsko lokacijo, povežem se z vašo energijo, zato je tudi vedeževanje preko interneta enako uspešno kot vedeževanje s kartami, vedeževanje iz kavne usedline ali vedeževanje z angeli ob osebnem stiku.
Vedeževanje preko interneta nudi nekatere prednosti. V prvi vrsti si je za vedeževanje preko interneta lažje določiti čas, če ste zelo zaposleni, po drugi strani pa nudi vedeževanje preko interneta tudi večjo mero zasebnosti.

VEČ O ANGELSKIH SPOROČILIH


Remi karte za vedeževanje


vedeževanje preko internetaRemi karte za vedeževanje so se razvile iz Male arkane Tarota, zato je tudi delo z njimi podobno. Na remi kartah za vedeževanje ni slik, ki nam pomagajo vzbuditi notranja občutja, zato z njimi delamo le tisti, ki se poglobimo v pomen vsake karte. Kaj omogoča vedeževanje iz kart razlaga temelji na znakih in na legi, ki jo karta zavzame, ter na notranjem čutu in talentu vedeževalca. Karte za vedeževanje so zelo natančne in učinkovito ugotovijo vpliv negativne energije za vsako posamezno osebo. Znak kare se nanaša na kariero, delovna mesta, izpite, denar in podobno, križi na potovanja, prodajo nepremičnin in premičnin ter uradna sporočila, piki so povezani s težavami, trpljenjem, boleznimi ipd., znak srca pa je znanilec dobrega, veselja, ljubezni in pozitivnih občutkov. Karte za vedeževanje niso omejene na razdaljo, zato omogočajo tudi učinkovito vedeževanje preko interneta: http://www.svetovanje-vedezevanje.si/vedezevanje-s-kartami.


Za več informacij se lahko obrnete neposredno name.