Angelska sporočila naj vas pripeljejo do odgovora

Angelska sporočila prejmemo skozi sanje in pogovori z angeli pa tudi angelske karte. Razlaga kart ne napoveduje prihodnosti, pač pa karte prenašajo angelska sporočila, ki nam svetujejo za našo najvišjo dobrobit in nas vodijo, da najdemo najboljšo pot k srečnejšemu življenju. Skozi angelska sporočila, nam angeli povedo, kako v življenju naprej, seveda pa je odvisno od vas samih, kako boste ta sporočila uporabili.

Pogovor in meditacija z angeli

ANGELSKI REIKI

VEDEŽEVALKA DRAGICA

Angelska sporočilaPogovori z angeli - pomoč in opora v vsakem trenutku

Angelske karte so pravi način, kako se povezati, načeti pogovre z angeli in doseči stopnjo meditacije z angeli. Med pogovori z angeli ugotovite, da nikoli niste sami, da imate vedno oporo duhovnega bitja, kar nam je v veliko uteho. Naj vas vsak dan navdihnejo angelska sporočila ali angelska misel dneva, ki vas bo navdala s pozitivno energijo. Posebno, če ste čustveno otopeli vam lahko s prejemanjem angelskih sporočil pomagam odpreti srce in dušo. Pomagamo si lahko tudi sami, meditacija z angeli je posebno učinkovita, prav tako tudi pogovori z angeli. Pokličite me ali mi pišite na spletni strani Moč luči in mi dovolite, da vas naučim, kako se povezati sami s sabo in tistimi, ki pazijo na vas.

Meditacija z angeli nam pomaga porušiti čustvene blokade in se osvoboditi

Meditacija z angeli umiri vaš um in vaše telo, da se lahko zazrete sami vase in povežete z angelsko energijo. Gre za meditacijo pri kateri s pomočjo angelov dosežemo dosežemo dsotnost naših misli. Meditacija z angeli vam pomaga, da na vseh življenjskih področjih najdete srečo in ljubezen, se osvobodite in s pomočjo angelskih sporočil, ki jih prejmete med pogovori z angeli premagate življenjske prepreke in težave, ki vas pestijo. Z angeli se lahko pogovarja vsakdo, a spretnega komuniciranja oziroma vzpostavitve poti do angelov pa se je potrebno naučiti, prav tako kakor angelske meditacije. Takrat se obrnite name in z veseljem vam bom pomagala, da boste stopili v obilja polno prihodnost.