Vedeževanje po telefonu, spletu, pa tudi vedeževanje v živo


Vedeževanje je veščina, v kateri se lahko preizkusi le malo kdo. Vendar lahko ravno s pomočjo vedeževanja pridemo do hitrih odgovorov o življenjskih vprašanjih, ki nas pestijo vsak dan. Ker smo vsi samo ljudje, je pri vedeževanju nujno potrebno biti še posebej uvideven in ljudem nemalokrat tudi v oporo. Dan danes poznamo veliko tehnik vedeževanja, ki se jih razni vedeževalci in jasnovidci s pridom poslužujejo. Pri nas vam lahko ponudimo možnost vedeževanja z remi kartami. Ker pa se zavedamo, da se dan danes vsak posameznik sooča s pomanjkanjem časa, pa naj bo to zaradi naporne službe, otrok ali družine, vam pri nas ponujamo tudi vedeževanje po telefonu ter e-vedeževanje.

Vedeževanje z remi kartami zagotavlja hitre odgovore na vprašanja posameznikov

Tudi vas zanima zakaj vedeževanje po telefonu poteka prav z remi kartami? Razlag in zgodb o nastanku remi kart je dan danes res veliko. Najverjetneje so se remi karte, ki jih pri nas uporabljamo tudi pri vedeževanju po telefonu razvile v 11. Stoletju nekje v Italiji. Remi karte so le redko sredstvo za vedeževanje. Uporabljajo jih le tisti, ki za vedeževanje ne potrebujejo dodatne vzpodbude intuicije, saj remi karte ne vsebujejo slik in podobic, ki bi to intuicijo pomagale vzbuditi.
Vedeževanje po telefonu, pa tudi online vedeževanje, poteka tako, da nam posameznik zastavi vprašanje, mi pa se bomo zazrli globoko v karte in odgovorili na zastavljena vprašanja. Pri vedeževanju po telefonu je pomembno, da se zavedamo različnih pomenov kart. Tako kara na primer predstavlja znanilca posla, kariere, zamenjava delovnega mesta, delovne organizacije, napredovanje, izobraževanje, izpiti in celo denarja. Križi predstavljajo znanilce upanja, potovanj, pa tudi na primer prodajo hiše. Če se vam med vedeževanjem po telefonu prikaže pik, to naznanja težave, zahrbtnost, bolezni in druge tegobe. Ostane le še srce. V primeru, da se vam med vedeževanjem po telefonu pokaže srce, je to znak veselja, sreče zdravja in predvsem ljubezni.

Vedeževanje onlineVedeževanje po telefonu hitri odgovori

Vedeževanje po telefonu zajema tudi karmično razlago in angelski reading

Vendar se pri vedeževanju po telefonu ne omejujemo zgolj na remi karte. V sklopu vedeževanja po telefonu vam ponujamo tudi karmično razlago. Karmična razlaga predstavlja razlago dolg-zanke ki se nam pojavi v razmerju do osebe, do katere imamo globoka čustva. Lahko gre za parterja, starše, prijatelje ali celo poslovne partnerje. S pomočjo karmične razlage, ki jo ponujamo v sklopu vedeževanja po telefonu, ugotavljamo vzroke za težave, ki se nam začnejo pojavljati, ko pridemo do določene stopnje osebne rasti.
V sklopu vedeževanja po telefonu pa vam ponujamo tudi energijske tretmaje. Energijski tretmaji so priporočljivi takrat, kadar čutimo, da nam pričenja primanjkovati življenjske energije. Najpogostejši znaki, ki jih občutimo od pomanjkanju življenjske energije so občutki stalne utrujenosti, preveliki in dolgotrajen stres, pretirana skrb, tesnoba, različni strahovi, prav tako se ne zmoremo sprostiti, pojavljajo pa se tudi nespečnost, in negativne misli, v skrajni meri pa se posameznik lahko spopade tudi z depresijo. S pomočjo vedeževanja po telefonu vam lahko pomagamo pri pridobitvi življenjske energije, ki jo tako nujno potrebujete. Mnogo ljudi je s pomočjo naših tretmajetv in vedeževanja po telefonu življenjsko energijo povrnilo, čemur pričajo tudi pozitivne spremembe v njihovim počutju in življenju nasploh. Vedeževanje po telefonu pa lahko velikokrat vsebuje tudi angelski reading, ki bo s svojimi pozitivnimi sporočili in energijo pripomogel k vašemu pozitivnemu počutju. Angelski reading se izvaja s pomočjo angelov, nadangelov in ostalega nebeškega sveta, zato so vsa sporočila pozitivna in polna ljubezni. Reading ni napovedovanje prihodnosti ampak le usmerjanje v pravo smer za vas. Po readingu dobimo veliko povratnih informacij, s pomočjo katerih začnejo živeti bolj polno življenje.

NUDIMO TUDI SMS VEDEŽEVANJE


Vedeževanje po telefonu je prav tako zanesljivo kot vedeževanje v živo

Vedeževanje po telefonu je velikokrat zahtevnejše od vedeževanja v živo, vendar zato nikakor manj natančno. Pokličite nas in pustite, da pogledamo v karte ter vam podamo hitre odgovore na vprašanja, ki se vam zastavljajo že dalj časa. Odlična vedeževalka Dragica bo s hitrimi odgovori in natančno razlago med vedeževanjem po telefonu pripomogla k boljši organiziranosti vašega vsakdana. Seveda pa se pri nas ni potrebno omejiti zgolj na vedeževanje po telefonu. Ponujamo vam namreč tudi e-vedeževanje. Tudi pri spletnem vedeževanju bomo odgovorili natančno ter tako pripomogli k organizaciji vašega vsakdana.