Vedeževanje iz kart z remi kartami za vedeževanje - Moč Luči

Vedeževanje iz kart ni nikakršna novost. Izvira že iz globoke zgodovine, saj so se z vedeževanjem iz kart ukvarjali že naši predniki. Prve karte za vedeževanje, naj bi izvirale iz Kitajske, vendar so to le ugibanja, zraven tega pa o njihovem pravem izvoru ni veliko znanega. Za razlago vedeževanja iz kart - tarot ali remi - obiščite našo spletno stran.

Vedeževanje iz kart

Vedeževanje iz kart navadno poteka s pomočjo tarot kart

Kratka razlaga vedeževanja iz kart: Vedeževanje iz kart navadno poteka s tarot kartami. Seveda pa je vedeževanje s kartami možno tudi s pomočjo drugih vrst kart. Pogosta izbira je tudi vedeževanje s kartami s pomočjo remi kart ali ciganskih kart. Zelo priljubljene so tudi angelske karte, ki vam bodo pomagale z nasveti. Kljub vsemu pa se največkrat poslužujemo vedeževanja iz tarot kart.

Vas zanima kakšna bo vaša usoda? Kontaktirajte Moč Luči in se prepustite vedeževanju s tarot kartami

Tudi vas zanima vaša usoda? Kontaktirajte Moč luči in pustite, da vam izkušena vedeževalka Dragica razkrije, kaj vas čaka jutri. Povprašate jo lahko o ljubezni, karieri ali drugih stvareh, ki vas zanimajo. Vedeževanje iz tarot kart nas lahko v življenju usmeri na pravo pot, ali pa nam pokaže nek nov vidik, ki ga pred tem sploh nismo opazili in nam tako pomaga do lažje in kakovostnejše odločitve, ki je pred nami, pa se je morda sploh ne zavedamo.

VEČ O VEDEŽEVANJU IZ TAROT KART

Vedeževanje s kartami s pomočjo remi kart je redko, vendar zato nič manj natančno

Vedeževalka Dragica za vedeževanje iz kart uporablja predvsem remi karte. Od drugih kart za vedeževanje se razlikujejo predvsem po tem, da na njih ni sličic, po katerih bi se lahko pri vedeževanju usmerili na pravo pot. V kompletu je kar 38 kart. Z njihovo pomočjo lahko pri vedeževanju precej natančno opredelimo tudi čas.

Razlaga vedeževanja iz kart