Vedeževanje - tarot karte za vas berejo izkušeni vedeževalci!

Angelski tarot vedeževanjeVedeževanje tarot je najstarejša oblika vedeževanja s kartami in velja za neverjetno natančno interpretacijo simbolov iz kart. Vedeževanje iz kart in napovedovanje usode izvira iz prazgodovine. Že od nekdaj ljudje verjamemo v prerokbe in napovedi. Danes mnogi vedeževalci nudijo vedeževanje tarot. Razlaga pa ni pri vseh enaka, zato je pomembno, da izberete izkušenega vedeževalca, ki ne bo zapečatil vaše poti, ampak predvsem ugotovil kaj vas ovira na poti do vaših ciljev.

Prerokovanje ali vedeževanje iz tarot kart

Vedeževanje iz tarot kart je najbolj priljubljena metoda napovedovanja prihodnosti, ki je izredno mistična. Napovedovanje usode iz slikovnih podob je osnova za vedeževanje tarot. Razlaga vsake posamezne karte prinaša konkretne odgovore na vaša vprašanja. Prerokovanje iz tarot kart pa vključuje tudi prepoznavanje energij, na osnovi astrologije, numerologije in gematrije - hebrejske numerologije. Te skrivnostne in kompleksne vede v povezavi kabale in tarot kart terjajo veliko preroškega znanja.

Kako poteka vedeževanje tarot v praksi?

Komplet sestavlja 78 kart, vsaka karta ima pomen in sporočilo. Vedeževanje tarot ponuja več možnosti odgovorov, odvisnih od kombinacij kart iz katerih poteka vedeževanje. Tarot vsebuje 22 simbolov, ki ponazarjajo krog življenja. Posamezna karta simbolizira specifične energije ali spiritualne resnice in s tem omogoča napoved dogodkov.

RAZLAGA VEDEŽEVANJE IZ KART

Prerokovanje iz tarot kart razlagaSte že slišali za angelski tarot?

Ste že preizkusili vedeževanje tarot, zdaj pa se sprašujete, kaj je to angelski tarot? Nekoliko novejšo različico tarot kart sta oblikovalca poimenovala angelski tarot. Komplet kart angelski tarot je zasnovan na angelskem svetu, zato predaja le pozitivna, ljubeča, nežna angelska sporočila in angelsko energijo. Karte angelski tarot so večje, njihova sporočilnost pa je navdihujoča, da vas pomiri in potolaži. Če vas je strah pogledati v prihodnost, raje kot običajen tarot izberite angelski tarot. Za razliko od klasičnega tarota angelski tarot vodi izključno do pozitivnega razmišljanja. Odločite se lahko tudi za hitro vedeževanje z uporabo sodobnih aplikacij ali za vedeževanje preko Monete!