Ljubezenski urok - ritual pozitivne energije

Če želite, da za vas izvedem ljubezenski urok, vas zanima vedeževanje z remi kartami ali se sprašujete kaj pomenijo angelska sporočila, me poiščite na spletni strani Moč luči, pokličite in z veseljem vam bom priskočila na pomoč ter se vam pomagala znebiti negativne energije in z vami poiskala svetlo prihodnost.

Ljubezenski urokLjubezenski urok za učinkovito komunikacijo med partnerjema

Ljubezenski urok je poseben ritual, ki ga izvajam poleg drugih dejavnosti, kot so angelski readingi, vedeževanje z remi kartami ali drugimi izbranimi kartami, reiki terapije, ki jih izvajam kot energijski terapevt. Ljubezenski urok izvajam po privolitvi in podpori svojih vodnikov. Takrat steče proces povezovanja dveh oseb, saj z njim odpravim blokade, ki zaljubljenima osebama preprečujejo ustrezno komunikacijo. Ljubezenski urok je potrebno ponoviti enkrat ali večkrat, odvisno od vpletenih posameznikov in njihove situacije. Ker se ljubezenski urok izvaja v dobro vseh vpletenih, pa se lahko zgodi, da se ne bo uresničilo, kar mislite, da si želite, zagotovo pa se bo zgodilo tisto, kar je najboljše.

Vedeževanje z remi kartami je manj priljubljeno, a zelo natančno

Igralne karte ali karte za remi so med vedeževalci manj priljubljene, a niso nič manj natančne pri napovedovanju prihodnosti, če iz njih bere oseba z ustreznim znanjem. Vedeževanje z remi kartami je manj običajno kot prerokovanje iz tarot, ciganskih in celo angelskih kart, saj nimajo slik s katero se najpogosteje vzbudi intuicija. V kolikor imate vprašanja, na katere bi potrebovali jasne odgovore s pomočjo vedeževanja z remi kartami, me kontaktirajte prek spleta ali telefona. Za vedeževanje po telefonu ali sms sporočilih sem dosegljiva kadarkoli me potrebujete, pa nimate časa, da bi počakali na svoje odgovore.

Angelska sporočila naj vas napolnijo s srečo in ljubeznijo

Se počutite osamljeni in brezvoljni? Zaupajte mi, da niste nikoli sami, saj so ob vas vedno prisotni angeli, ki vam v temnih trenutkih pošiljajo angelska sporočila s katerimi si lahko polepšate jutri. Angelska sporočila vaše življenje napolnijo z radostjo in vas v vsakem trenutku usmerjajo na pravo pot, kjer boste srečni in svobodni. Dovolite mi, da vas naučim poslušati angelska sporočila ter angelske meditacije in nikoli več ne boste ostali brez odgovora.