Vedeževanje iz kart - navadne karte, angelske tarot karte ter razlaga

Vedeževanje iz kart - vedeževanje iz tarot kart in navadnih kart pomagajo pri razlagi globokih občutkov ter pomaga ugotoviti, kako nadaljevati pot na način, kot si želimo. Vsi imamo možnost, da živimo zadovoljno, srečno in zdravo življenje, vedeževanje iz kart - tarot kart ali navadnih kart, pa je eden izmed načinov, da uporabim svoje sposobnosti za vedeževanje in razlago z navadnimi kartami oz tarot kartami. Angelske energije so vedno z nami in nam šepetajo svoje angelske skrivnosti ter omogočajo razlago naših situaciji, da odkrijemo našo najboljšo pot. Poleg vedeževanja iz tarot kart, in vedeževanja iz navadnih kart, je moj način za razumevanja in razlago najboljše poti tudi vedeževanje z nihalom in vedeževanje s pogledom v kavno usedlino.

Vedeževanje iz kart Vedeževanje iz kart razlaga


Vedeževanje, energijski tretma, meditacije, reiki in karmična razlaga

Vedeževanje iz kart, vedeževanje z nihalom in ali vedeževanje s kavno vsebino mi omogoča razlago s pomočjo močne intuicije, razumevanja simbolov in sposobnosti vedeževanja. Energijski tretma in razlaga, ki vključuje mojo pomoč za dodaten dotok energije, ki nas lahko zdravi, stabilizira in povrne pogum, moč in ustvarjanje. Meditacija je tako kot vedeževanje iz navadnih kart ali tarot kart, torej način za spoznavanje in boljšo razlago naših situacij v življenju. Najlažja razlaga meditacije je sledeča: Je odprta zavest sproščanja in svobodnega sprejemanja. Z njo dosežemo globok notranji mir, zato se razlaga kot globoki počitek. Meditacija je premik v obstoj in popolno zavedanje s stalno pozornostjo.

Reiki nas na direkten način nas z nadzavestjo vodi in nam razlaga, kako zavestno iskati pot k svetlobi in izvoru. Z našim vedenjem, mišljenjem in čustvi se predamo Božanski zavesti, katera je polna čistosti, enosti, harmonije, ljubezni in zdravljenja vibracije.

Karmična razlaga se dotika vprašanja glede našega odnosa do sebe, ljudi in vsega okrog nas ter nam lahko pomaga in razlaga naše odnose pri vedeževanju iz kart. Karmična razlaga in diagnostika, je podobna vedeževanju iz tarot kart ali navadnih kart, ter sposobna natančno definirati karmične vzorce v našem biopolju. Karmični podatek je zapisen v nas in vpliva na kakovost našega življenja.Z definiranjem karmičnega podatka se le ta lahko očisti in osvobodi.

Angelski readingi so način vedeževanja s pomočjo kontaktiranja angelov in naše prošnje da naj nam pomagajo vsakič, ko to potrebujemo.

SPOZNAJTE SVOJO PRIHODNOST IZ KART

Vedeževanje in razlaga iz kart skozi čas

Vedeževanje iz kart in vedeževanje iz kavne usedline ter vedeževanje z razlago simbolov je prisotno od nekdaj, saj so ljudje nekoč, tako kot danes, stremeli k luči, svetlobi in zdravilni univerzalni ljubezni ter enosti. Vedeževanje iz kart ali drugega pripomočka oz sposobnosti, prerokovanje iz kart, angelski reading, posvetovanje, ali kakorkoli to poimenujemo predstavlja željo po pomoči, podpori, razlagi in nasvetu, kako najbolje živeti in ravnati, da bo dobro za nas in naše skupno najvišje dobro. Ta ista želja je, tako kot nas, spremljala tudi naše prednike, kateri so skozi vso svojo zgodovino uporabljali vedeževanje iz kart, pripomočkov, simbolov in posebnih sposobnosti oseb, ki so bile sposobne vedeževanja.

Vedeževanje iz kart in razlaga kart, reiki meditacije in angelski readingi

Življenjsko energijo imamo vsi in prav je da jo cenimo s svojim načinom življenja. Prav tako so angeli in nadangeli vedno z nami, zato je prav, da smo pozorni in čuječi, da se nam bodo dogajale dobre stvari in bomo imeli lepše odnose, ki nas bodo osrečevali.

Vedeževanje iz navadnih in tarot kart, reiki, razlaga karme, angelski reading, čiščenje čaker in meditacija nam lahko pomagajo da se soočimo z našimi nalogami.

Vedeževanje iz kart, prerokovanje iz kart in jasnovidnost je način, ki poskuša ugotoviti in olajšati našo pot k napredku in osebnemu razvoju.

Vedeževanje kot tako in vedeževanje iz kart je dolžnost usmeritve in svetovanja ter varovanja notranje moči, katera nas lahko vodi v smer, ki si jo želimo.

RAZLAGA VEDEŽEVANJA IZ KART