Angelske karteAngelske karte in njihova razlaga

Ste se že kdaj vprašali kaj angelske karte so? In ali angeli obstajajo? Ste jih morda že kdaj prosili za nasvet? Govora o angelih je veliko, ampak kdo angeli pravzaprav so? Ne vemo. Zagotovo pa vemo, da angeli delijo ljubezen in toplino.

Angelske karte razlagajo trenuten položaj posameznika

V težkih trenutkih se lahko zatečemo k angelskim kartam. Prerokovanje iz angelskih kart pravzaprav ne obstaja, saj se iz angelskih kart ne prerokuje prihodnosti, pač pa nam pomagajo, da vidimo trenuten položaj iz neke druge perspektive, kot jo vidimo sami. Omogočajo nam, da se bolje spoznamo in da bolje razumemo sami sebe. Angelske karte so odlično darilo za vse osebe, tudi za tiste, ki jih angeli za zdaj še ne zanimajo, saj ljudje nemalokrat ugotovijo, da se na angele lahko zanesejo, šele po tem, ko ugotovijo, da angeli pošiljajo sporočila o ljubezeni, da dajejo občutek topline in sreče.
Ker vedeževanje z angelskimi kartami ne obstaja z njimi torej ne moremo vedeževati, vsekakor pa lahko angelske karte beremo. Pri branju angelskih kart ne obstaja »prav« in »narobe«, pač pa se lahko pri njihovem branju popolnoma prepustite svoji intuiciji.
Angelska sporočilaPri razlagi angelskih kart zmeraj šteje namen. Pred uporabo moramo angelske karte najprej prečistiti s svojo energijo. Po tem si moramo jasno zastaviti vprašanja, na katerega odgovor želimo izvedeti. Karte je potem potrebno pomešati in jih razgrniti. Iz razgrnjenega kupa je potrebno izbrati tri karte, katerih sporočilo preberite in o njem razmislite. Naj vas razlaga angelskih kart napolni z energijo in milino. Pomirite se in vsako veselo sporočilo, ki so vam ga angeli poslali, razdelajte in ugotovite, čemu je namenjeno.
Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o različnih možnostih vedeževanja, ki vam ga ponujamo. Izbirate lahko med vedeževanjem iz različnh paketov kart. Prav tako pa vam nudimo možnost vedeževanja po spletu. Predvsem pa vam želimo obilo užitkov ob prebiranju razlage angelskih kart.