Pošlji povpraševanje

Pisalne mize po meri za vsako pisarno in vsak dom

Ne glede na to ali urejate pisarno, domačo delavno ali otroško sobo, morate priskrbeti potrebno delovno površino. Svetujemo vam, da opremite prostor s kakovostno pisalno mizo, na kateri boste imeli vse na svojem mestu. Najboljo rešitev predstavljajo pisalne mize po meri. Dodatki, kot so predalniki in odlagalne poličke, zagotavljajo optimalno delovno okolje, kjer ima vsaka stvar svoje mesto - določeno tako, da je njena uporaba kar najbolj praktična.

Pisalne mize po meri Erjavec
Pisalne mize po meri so na voljo v različnih materialih. Velika večina je izdelana iz iverne plošče, nekatere imajo kovinsko ali leseno podnožje, spet druge so iz umetnih materialov. Pisalna miza je lahko pravokotne, ovalne, polkrožne in celo okrogle oblike. Širok razpon velikosti omogoča izbiro ravno pravšnje. Ker vključujejo večje število predalnikov, nosilcev, polic in ostalih elementov, ki poskrbijo za urejenost, je danes izdelava pisalne mize po meri bistveno bolj kompleksna.

Pisalne mize po meri - miza za računalnik

Miza za računalnik se od klasične pisalne mize loči po tem, da vključujejo tudi premični nosilec za tipkovnico, ki se ga v primeru neuporabe lahko skrije v pisalno mizo. Sodobna miza za računalnik je ergonomsko oblikovana in omogoča večurno sproščeno delo. V kombinaciji s pravilno izbranim pisarniškim stolom miza za računalnik veča našo produktivnost, zbranost in tudi kreativnost. Nekatere pisalne mize po meri imajo tudi koleščke, ki poskrbijo za mobilnost in enostavno premikanje v prostoru.

3D IZRIS POHIŠTVA

Računalniška omara - nevidno očem, skrito v omari

Za tiste, ki ne želite, da delovni kotiček pade obiskovalcem v oči in hoče, da je miza za računalnik čim bolj neopazna, po možnosti celo nevidna, rešitev predstavlja računalniška omara. Računalnik enostavno postavimo v omaro z vratci. Po potrebi ta vratca odpremo in pred nami se razkrije računalnik. Računalniška omara ima lahko zgoraj predale, spodaj pa je računalnik. Računalniški kotiček dopolnimo s policami, kjer se bohotijo fotografije, knjige, rože. Tako opremljena računalniška omara bo popestrila monotonost domačega delovnega vzdušja. Prav tako ne bo odveč, če bo računalniška omara opremljena z vsaj enim predalom, kamor bomo spravili zvezke, pisala in podobno.

Pisarniška omara je v marsikateri pisarni postala odveč, saj vse več podatkov shranjujemo na računalnik. Kljub temu pa je pisarniška omara še vedno uporabna za shranjevanje starejših fasciklov, map in knjig. Izberite pisarniške omare, kuhinje in pisalne mize po meri, ki bodo povsem ustrezale vašim potrebam. Vabljeni k ogledu naše spletne strani.