Pošlji povpraševanje

Hidromasaža za sprostitev in boljšo prekrvavitev

Naj bo po napornem delavniku ali zjutraj pred začetkom aktivnosti polnega dneva - dobra masažna kad ali tuš kabina lahko pripomoreta k uspešnim jutrom in večerom.

Masažne tuš kabine

Hidromasažo ali masiranje z vodnim curkom že dolgo uporabljajo kiropraktiki in ponujajo wellness centri, med njene glavne pozitivne učinke pa štejemo sprostitev mišic, manjšo zakrčenost in boljšo prekrvavitev. Na srečo sodobne armature za tuš in šobe, ki kombinirajo vodne in zračne curke, omogočajo profesionalno stopnjo sprostitve tudi v domači kopalnici.

Kako izbrati pravo masažno kad ali tuš kabino

Hidromasažo si doma lahko privoščimo v masažni kadi ali masažni tuš kabini. V kombinaciji z eteričnimi olji in nastavitvijo pravilne temperature za individualne potrebe lahko sprostite celotno telo, kot bi to sicer storili v wellness centru. Sodobne masažne kopalne kadi in tuš kabine so oblikovane v skladu z najvišjimi standardi, tako glede materialov kot dizajna, in so dobrodošel element, ki v vsako kopalnico vnesejo občutek vrhunskega načrtovanja.

Kopalna masažna kad

Naj masažna kopel postane del vaše vsakodnevne rutine

Vsak si verjetno rad predstavlja, kako pol ure ali dlje uživa v masažni kadi. A hidroterapija ni nujno tako zamudno opravilo in jo zlahka umestimo v svojo vsakodnevno rutino. K temu so veliko pripomogle masažne tuš kabine, ki v kombinaciji z ustreznimi armaturami spremenijo navaden tuš v hitro in poživljajočo jutranjo masažo. Čeprav boste gotovo ob dnevih, ko si lahko utrgate več časa, uživali v daljših masažnih kopelih, ki vas bodo temeljito sprostile in zmasirale vse mišice vašega telesa, torej ni nobenih ovir, da ne bi pozitivnih učinkov masaže uživali prav vsak dan.