Pošlji povpraševanje

Vodnjaki – izdelava okrasnih elementov iz umetnega kamna

Vodnjaki so estetski, okrasni elementi vrtov, namenjeni tudi osvežitvi v vročih dneh. V podjetju Figura d. o. o. se že dolga leta ukvarjamo z izdelavo izdelkov iz betona in umetnega kamna, pri nas pa so vam na voljo tudi letne kuhinje, ki jih lepo dopolnijo vrtni vodnjaki in umivalniki.

Vrtni vodnjak je izdelan v lastni proizvodnji, iz materialov, ki so odporni na zmrzal in velika temperaturna nihanja. Vsi modeli so ročno uliti in prevlečeni s posebno glazuro, ki omogoča enostavno čiščenje, iz istega razloga in zaradi večje funkcionalnosti, pa imajo vsi vodnjaki tudi ravno dno. Na voljo so različni modeli, zato vsakdo, ki so mu vrtni vodnjaki všeč, v ponudbi zagotovo najde pravega za svoj vrt.

Na naši spletni strani boste našli okrasne modele dopolnjene s kovanim železom, moderne vrtne vodnjake za tekočo vodo (ti seveda potrebujejo priključek in odtok), fontane in mnogo drugih betonskih izdelkov.

Vrtni vodnjak je lahko prostostoječ ali stenski, njegova vgradnja pa je hitra in enostavna. Da bo njegova uporaba še bolj funkcionalna, pa ga lahko dopolnite z zaščitno mrežo, odlagalno polico ter polepšate s klasično ali okrasno pipo iz medenine in estetskimi vrati iz les-polimera.

Kakovostna izdelava vodnjaka bo poskrbela, da vam bo ta dolgo in dobro služil.