Tlakovanje in ureditev vrta sta pomembna za urejeno zunanjo okolico hiše

Urejena zunanja okolica hiše je eden bistvenih dejavnikov urejenega doma. Vpliva tako na naše počutje kot tudi na vtis, ki ga naše bivalno okolje pusti pri prijateljih in drugih obiskovalcih. Pomembno je torej poskrbeti za urejeno okolico zunanjo hiše in vrt, ki bosta prijetno pozdravila naše obiskovalce, nam pa bosta v vsakem letnem času nudila veliko sproščenih trenutkov. K urejeni okolici našega doma pripomoreta tako stalna skrb za trato na vrtu kot tudi ustrezno tlakovanje dvorišča.

Tlakovanje

V podjetju Figura d.o.o. vam za urejanje zunanje okolice hiše ponujamo pestro izbiro vrtnih izdelkov iz umetnega kamna, ki bodo popestrili vaš vrt in okolico pred hišo. Tlakovanje dvorišča, poti okoli hiše in na vrtu tako lahko dopolnijo kamin, vodnjak, fontana, stebri, posode za rože, ograje ali pa raznovrstne figure. Izdelke že vrsto let oblikujemo in izdelujemo iz kakovostnih materialov, ki jim zagotavljajo trajnost in uporabnost.

Poskrbite za urejeno okolico hiše in tlakovanje!

Betonski vodnjaki bodo poskrbeli za okras in kakovost vašega vrta

Betonski vodnjakVodnjaki ter umivalniki na vrtu pripomorejo k lepši in bolj urejeni zunanji okolici, obenem pa nam olajšajo delo, saj imamo vodo vedno pri roki. Našo ponudbo vodnjakov sestavljajo prostostoječi, stenski in okrasni vodnjaki. Kateri vodnjak je pravi za vaš vrt, je popolnoma odvisno od vaših želja in pričakovanj. Zato je najbolje, da se pred odločitvijo sprehodite skozi svoj vrt in premislite, kaj potrebujete. Če se boste odločili za tlakovanje potk po vrtu z betonskimi tlakovci, se bodo ti na primer odlično ujemali z betonskimi vodnjaki.

Okrasni betonski vodnjaki bodo vaš vrt bogato okrasili. Prostostoječega lahko postavite v središče vašega vrta ali dvorišča, stenskega pa s pomočjo gradbenega lepila pritrdimo na steno hiše ali vrtne hišice. Stenski vrtni betonski vodnjaki imajo priključek za vodo speljan kar skozi steno, zato mora biti napeljava v objektu že pripravljena. Odtok pa je speljan skozi dno vodnjaka.

Ustrezno tlakovanje vašega dvorišča in skrb za urejeno zelenico sta zunanji izraz urejenega bivanja. Vrtni izdelki iz naše ponudbe bodo vaš vrt še dodatno okrasili in popestrili. Zunanja okolica vaše hiše bo tako vselej urejena in lepa, prijatelji in znanci pa navdušeni. Našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani.

Vabljeni!


Figura d.o.o.