Cena toplotne črpalke zrak voda; katera je najboljša črpalka?

Cena toplotne črpalke zrak voda je najnižja med vsemi vrstami naprav. Ugodna cena toplotne črpalke zrak voda je povezana tudi s tem, da so te toplotne črpalke zelo enostavne za montažo. V osnovi ločimo nizkotemperaturne in visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda. Prve se uporabljajo predvsem pri novogradnjah, medtem ko so visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda običajno boljša izbira pri obnovi starejših objektov, kjer želimo znižati stroške ogrevanja in zmanjšati negativen vpliv na okolje. Prav finančni prihranek in bolj ekološko ogrevanje sta namreč glavni prednosti, ki ju ponuja toplotna črpalka za ogrevanje. Cena ogrevanja se bo občutno zmanjšala, zato se investicija povrne že kmalu.

Najboljša toplotna črpalka

Ugodna cena toplotne črpalke zrak voda in druge kvalitete naprave

Vas zanima učinkovita, a hkrati cenovno dostopna toplotna črpalka za ogrevanje? Cena toplotne črpalke zrak voda je prepričala že mnoge, da so se odločili prav za ta tip naprave. Seveda pa je nujno upoštevati tudi, kako učinkovita je določena toplotna črpalka. Izkoristek toplotne črpalke se lahko v našem podnebju uporablja, kot vir toplote zunanji oziroma okoliški zrak, zelo visok, kar je še ena pomembna prednost, ki jo ponuja. Izkoristek toplotne črpalke je še posebej dober, če se odločite za namestitev toplotne črpalke v klet, na podstrešje ipd., kjer je zrak tudi v hladnejših mesecih dovolj topel za nemoteno delovanje naprave.

Toplotna črpalka za ogrevanje

Katera toplotna črpalka je najboljša: je možen univerzalni odgovor?

Ko se odločate za ogrevanje hiše s toplotno črpalko, morate dobro razmisliti, katera toplotna črpalka je najboljša rešitev za vas. Kot smo že omenili, je cena toplotne črpalke zrak voda običajno najugodnejša, vendar pa naj vas bolj kot strošek nakupa zanima dolgoročni prihranek. V podjetju Atlas Trading vam pomagamo priti do odgovora, katera toplotna črpalka je najboljša v vašem primeru. Nemogoče je namreč podati splošen odgovor, katera toplotna črpalka je najboljša, ampak je najprej potrebna strokovna ocena, ki jo bomo z veseljem pripravili in vam ponudili brezplačno svetovanje.

IZRAČUNAJTE SVOJ PRIHRANEK >>>