Kuhinje po elementih za prijetno ustvarjanje novih jedi


Podjetje Aparati d.o.o., pod imenom katerega delujejo Ga+ kuhinje se ukvarja s prodajo celotnih kuhinj in kuhinj po elementih ter gospodinjskih aparatov za pranje, hlajenje in pomivanje. Naše poslanstvo je zagotoviti celovito storitev pri prodaji kuhinj po elementih, od vrhunskega svetovanja do brezskrbnega nakupa za vse naše stranke obenem pa se držimo družbeno odgovornega poslovanja. V naših salonih kuhinj ali katalogih na spletni strani lahko najdete številne ideje za kuhinje, katere lahko skombinirate v vašo sanjsko kuhinjo. Prepričani smo, da se boste z našo pomočjo udobno počutili v kuhinji in boste v njej ustvarjali najljubše jedi.

VEČ O NAŠI AKCIJI KUHINJ TUKAJ!


Kuhinje po elementih - ugodno in kvalitetno do sanjske kuhinje


V podjetju Ga+ se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato nudimo nakup kuhinje po elementih v naših salonih, kjer lahko ustvarite popolnoma novo, sanjsko kuhinjo po elementih iz različnih delov, ali pa že obstoječi kuhinji dodate kakšen novi element za lepši zunanji izgled, boljšo funkcionalnost in vaše počutje v njej. Kuhinje po elementih so v našem podjetju na voljo po ugodni ceni in so iz kvalitetnih materialov, kar zagotavlja miren in brezskrben nakup kuhinje po elementih. Obiščite naše salone kuhinj in si naredite svojo sanjsko kuhinjo po elementih za prijetno in udobno ustvarjanje jedi za vas in vaše najdražje.

kuhinje po elementihkuhinje po elementih


Salon kuhinj na Šmartinski 52 v Lljubljani


V kolikor želite novo kuhinjo po elementih in potrebujete pomoč, se oglasite v našem salonu kuhinj v Ljubljani, kjer vam bodo naši strokovnjaki z njihovim znanjem pomagali do novih idej za kuhinjo po elementih, ki ste si jo vedno želeli. Lahko nas kontaktirate tudi po emailu ali telefonu ali pa na našem spletnem katalogu kuhinje poiščete kakšno od naših kuhinj v akciji. Prepričani smo, da boste zadovoljni z našimi storitvami. Se vidimo v našem salonu kuhinj.