Bele kuhinje po meri - brezčasna eleganca


Krem in bele kuhinje po meri v zadnjih letih postajajo vse bolj priljubljena izbira. V vaš prostor pripeljejo občutek svežine, prostor pa hkrati tudi povečajo in osvetlijo. Poleg tega vam ni potrebno skrbeti ali vam bo izbrana barva čez čas še vedno všeč - bela je brezčasna, veličastna in sodobna obenem. Kaj so še prednosti modernih belih kuhinj?

TUKAJ POGLEJTE LEPE IN MODERNE KUHINJE!


Prednosti belih in krem kuhinj po meri so številne!

  • Bele kuhinje sovpadajo s številnimi stili in okusi. Dopuščajo vam veliko svobode pri izbiri ostalega kuhinjskega pohištva - tako so lahko bele kuhinje moderne, a tudi retro!
  • Bela (oz. svetla) barva prostor naredi večji, svetlejši in daje izgled čistoče! Ker v kuhinji pripravljamo našo hrano, je oddajanje občutka higiene in čistoče vsekakor na prvem mestu! Visok sijaj bele kuhinje bo poskrbel, da je povšina videti brezhibno čista.
  • Vaša bela kuhinja bo vedno ostala v stilu! V primerjavi z drznimi barvami kuhinje (pastelne, pisane, živahne) je zato naložba v svetlejšo kuhinjo odlična investicija v prihodnost!

moderne kuhinje po meri bele moderne kuhinje


Zakaj izbrati moderne bele kuhinje po meri ravno pri nas?


Pri GA+Kuhinje imamo bogate izkušnje s prodajo vseh vrst kuhinj! Poleg klasičnih rustikalnih kuhinj smo za vas pripravili tudi pestro izbiro sodobnih modelov. Ponujamo bele kuhinje po meri s 5-letno garancijo in vedno ugodne cene. Na naši spletni strani ali v salonih GA+kuhinje lahko spremljate našo akcijsko ponudbo, s katero lahko do izjemno kakovostnih kuhinj dostopate po neverjetno nizkih cenah! Nudimo tudi:

  • Odkup stare kuhinje
  • Brezplačen 3D izris v salonu ali pri vas doma
  • Kuhinje so izdelane povsem po meri
  • Individualno strokovno svetovanje s strani naših strokovjakov z bogatimi izkušnjami.


V salonih imamo razstavljenih več kot 80 eksponatov kuhinj, zato smo prepričani, da se med njimi skriva tudi vaša popolna kuhinja! Prepričajte se tudi sami in nas obiščite še danes ali pa obiščite našo spletno stran: www.ga-kuhinje.si!

Vas zanimajo lepe moderne in bele kuhinje z otokom? Več tukaj: https://www.vsi.si/aparati-ga-kuhinje/kuhinje-z-otokom