,Odlična kakovost in dovršen dizajn kuhinj Dankuchen

Kadar se odločimo za naročilo kuhinje, je potrebno dobro razmisliti o tem, kakšne kuhinje si sploh želimo. Seveda tukaj ne govorimo zgolj o izgledu kuhinje, pač pa tudi o funkcionalnosti kuhinje. Odlično funkcionalnost ter čudovit izgled ponujajo kuhinje Dankuchen, poleg tega pa so kuhinje Dankuchen tudi obstojne ter ponujajo obilico inovativnih rešitev.

Več o opremi in gospodinjskih aparatih za kuhinje >>>

Kuhinje Dankuchen se lahko pohvalijo s svojo izjemno funkcionalnostjo. Kuhinje lahko prilagodimo različnim oblikam prostora in tako dosežemo popoln prostorski izkoristek. Stranke se lahko odločijo za kuhinjo v obliki črke L ali črke U, za linijsko kuhinjo ter za kuhinjo z otokom ali polotokom. Kuhinja po elementih ponuja ogromno prostora, ki ga lahko s pridom uporabimo. V kotne elemente lahko namestimo priročne izvlečne poličke, ki jih lahko prepeljemo iz omare ter tako poskrbimo, da so nam stvari tudi v kotnih omaricah enostavno in hitro dostopne, prav tako pa jih lahko tudi enostavno pospravimo nazaj, ko jih več ne potrebujemo. Poleg kotnih omaric obilico prostora ponuja tudi kuhinjski otok, v katerega lahko shranimo živila ter posodo in druge kuhinjske pripomočke.  V primeru, da nam prostor namestitve kuhinjskega otoka ne dopušča, se lahko odločimo za namestitev t.i. izvlečnih shramb, v katere lahko shranimo živila. Gre v bistvu za predale, ki jih lahko v celoti pripeljemo iz omare. Stvari v izvlečni shrambi so nam tako enostavno dostopne, poleg tega pa jih lahko enostavno tudi pospravimo nazaj, ko smo končali z njihovo uporabo.

Kuhinje Dankuchen po elementih

Pri izrisu kuhinje Dankuchen poskrbimo tudi za delovni trikotnik

Pri naročilu kuhinje znamke Dankuchen svojim strankam pomagamo pri urejanju tako imenovanega delovnega oz. kuhinjskega trikotnika. Gre za razmerje med pomivalnim koritom, kuhalnim delom ter hladilnikom. Elementi ne smejo biti preveč oddaljeni drug od drugega, saj je delo tako oteženo, hkrati pa moramo med elementi pustiti dovolj prostora, da lahko med kuho odložimo pripomočke in živila, ki jih v procesu priprave hrane potrebujemo.

Katere barve in materiale lahko v kuhinjah Dankuchen uporabljamo?

Seveda pa pri vsem tem ne smemo pozabiti na sam izgled kuhinje. Dankuchen ponuja obilico materialov in barv, med katerimi lahko stranke izbirajo. Na voljo so kuhinje po elementih, ki jih lahko svobodno sestavljamo in tako dosežemo največji možen izkoristek prostora. Poleg standardne opreme v kuhinjah Dankuchen ponujamo tudi kuhinje s šankom, ki velikokrat služi kot zajtrkovalnik. Nikakor pa ne smemo pozabiti na dodatke za kuhinjo, ki jih v kuhinjah Dankuchen ponujamo. Stranke se lahko odločijo za različne organizatorje pribora začimb in posode, s pomočjo katerih bo kuhinja urejena, prostor pa bo praktično razporejen. Poudariti moramo, da kuhinja deluje veliko bolj urejeno in pospravljeno, posledično pa tudi večje, če so stvari pospravljene za vrata elementov, zato je izjemno pomembno, da o tem razmislimo že pred naročilom kuhinje. Še posebej težko je včasih najti prostor za večje kuhinjske aparate, ki zavzamejo veliko prostora, a jih hkrati zmeraj potrebujemo pri roki.

Dandanes so izjemno moderne svetlejše kuhinje v kombinaciji lesa. Stranke se pogosto odločajo za brez ročajne kuhinje, kljub temu pa kuhinje Dankuchen ponujajo tudi pestro ponudbo kvalitetnih ročajev. Če je prostor nekoliko večji se lahko igramo tudi s temnejšimi barvami kuhinje, ki jih lahko kombiniramo z drugimi materiali. Tako je na primer izjemno popularen kamnit pult, ki je obstojen in tako večen. Nikakor pa ne smemo pozabiti na rustikalne kuhinje, ki so še zmeraj popularne in jih v kuhinjah Dankuchen lahko izdelamo po elementih.

Kuhinje po elementih z opremo

V salonu kuhinj bomo poskrbeli za izris kuhinje Dankuchen

Vse to in še več vam lahko ponudimo v salonu kuhinj Prevc, kjer bomo poskrbeli tudi za natančen izris kuhinje, s pomočjo katerega boste lahko ugotovili ali je kuhinja, kot ste si jo zamislili res pravšnja za vas in vaše potrebe. Seveda vam bomo z veseljem pomagali tudi z dodatnimi idejami in nasveti, ki jih boste pri oblikovanju vaše sanjske opreme kuhinje potrebovali.