Retro kuhinje – kmečka kuhinja


Kmečka kuhinja je dobrodošla izbira za vse, ki bi radi svoj dom še naprej ohranjali v podeželskem stilu. Moderne masivne kuhinje po meri bi jim to podobo precej skazile, zato smo se v Pohištvu Erjavec odločili, da ugodimo vsem okusom. Klasična kuhinja je sicer najpogostejša izbira, vendar pa želimo ustreči tudi tistim, ki prisegajo na svoj poseben slog. Kmečka kuhinja je na voljo v različnih odtenkih barv, izbirate lahko med znamkami Alno, Wellmann in FM, ki so med svojimi programi naredili tudi prostor za kmečke rustikalne kuhinje. Prepoznate jih po imenu Country. Vabimo vas, da pridete v naš salon in si ogledate vse različice naših podeželskih kuhinj, naši strokovni svetovalci pa vam bodo priskočili na pomoč ob vsakem vprašanju.

 

Kmečka kuhinja in klasična kuhinja

Kmečka retro kuhinja ima navadno zelo izbrane detajle, ki jo krasijo. Običajno so to različni utori ali lesene mrežice. Kmečka kuhinja znamk Wellman, FM ali Alno, pa ima še dodatne umetelne podrobnosti – od prefinjenih letvic na steklenih vratcih, do ratan košaric za manjše ali večje pripomočke in še veliko več. Klasična kuhinja nima takšnih detajlov, zato podeželska ali kmečka kuhinja zahteva izbran okus in prostor. Klasična kuhinja je sestavljena iz bolj inovativnih materialov, lahko pa jo sestavlja tudi masiven les ali furnir. Krasijo jo elegantne linije, ki pristajajo v vsak dom. Klasična kuhinja izraža preprostost brez načičkanosti in brezčasno eleganco. Klasične kuhinje za klasičen okus!

 

Retro kuhinje ErjavecRetro kuhinje – masivna kuhinj

Masivna kuhinja v retro stilu so pogosta izbira navdušencev rustikalne mode ali pa vseh tistih, ki jih privabljajo malce nenavadne oblike. Masivna kuhinja je lahko tudi katera koli druga kuhinja npr. klasična kuhinja ali moderna kuhinja. Masivne kuhinje so narejene iz masivnega lesa: hrast, oreh, češnja, bukev, jesen, hruška, itd. Na voljo so tudi masivne kuhinje po meri, kjer vam naši svetovalci pomagajo pri izbiri in merah vašega prostora, napravijo pa vam še računalniški izris kuhinje. Naša masivna kuhinja po meri ne vsebuje drugih materialov kot samo masiven les po vaši izbiri, naši monterji pa bodo popravili vsako morebitno pomanjkljiovst vaše kuhinje v njeni celotni življenjski dobi. Obiščite nas!

 

MASIVNE BLOK KUHINJE

 

Pohištvo Erjavec | Retro kuhinje računalniški izris kuhinje, povezava do naše spletne strani:

  • Kmečka kuhinja
  • Klasična kuhinja
  • Masivna kuhinja
  • Masivne kuhinje po meri
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Koreninova ulica 13
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 256 04 26
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
klasična kuhinja, kmečka kuhinja, masivna kuhinja, masivne kuhinje po meri, rustikalne kuhinje, masivne kuhinje, retro kuhinje
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA