Klasične kuhinje  ali moderne kuhinje? Izberite primerne barve kuhinje


Klasične kuhinje in moderne kuhinje sta dve vrsti kuhinj, ki pristojita dvema od štirih tipov osebnosti uporabnikov, po principu Hetticha, z različnimi zahtevami pri prostorskem načrtovanju svoje kuhinje. Izberite kuhinje po elementih primerne barve. Sestavite elemente kuhnje na svoje edinstven način, po meri vas. Moderna kuhinja za moderen tip osebnosti ali izbira klasične kuhinje za klasičen tip osebnosti. Ob načrtovanju in kasnejši realizacije projekta stanovanje dobi določen karakter, ki odseva osebnost uporabnika. Navedeno se kaže npr. v izbranih pohištvenih elementih – kuhinjsko pohištvo, barvah in dodatkih. Na voljo pa je tudi bela tehnika, ki vam olajša delo v kuhinji.  Zato je potrebno upoštevati želje in potrebe različnih tipov uporabnikov pred samim načrtovanjem kuhinjskega ambienta.

 

Klasične kuhinje - klasična kuhinjaKlasična kuhinja -  klasične kuhinje
                             

Klasične kuhinje visoke kakovosti za učinkovitost

 

Klasične kuhinje in klasične barve odražajo visoko kakovost. Uporabniki klasične kuhinje ponavadi temeljito načrtujejo svojo kuhinjo in pri tem upoštevajo tudi svoje navade, zato je funkcionalna razporeditev elementov temelj takšnega planiranja. Klasične kuhinje so za ljudi, ki imajo radi vsako zadevo na svojem mestu. Red, ki ga ustvarijo klasične kuhinje, omogoča nemoteno in učinkovito kuhanje. Kupci, ki se odločijo za klasične kuhinje niso podvrženi eksperimentiranju in so zato izhodiščno pogosto previdni pri uporabi inovativnih idej.

 

Klasična kuhinja - klasične kuhinjeKlasična kuhinja - klasične kuhinje


Klasične kuhinje bogatih barv in mehkih oblik

 

Klasične kuhinje iz ponudbe Kuhinje Erjavec so se uveljavile zaradi bogatih oblik. Kuhinje mehkih oblik toplih barv pa ustavrijo toplejši videz in omogočajo prijetno uporabnost klasične kuhinje. Med material za izdelavo klasične kuhinje sodijo furnirji domačih lesnih vrst, uporablja se predvsem les češnje, hrasta, bukve in oreha. Kuhinje Erjavec nudijo klasične kuhinje v svetlih barvah, od bele do vanilijeve oziroma kremne barve. Kuhinje Erjavec v programu za klasične kuhinje ne uporabljajo intenzivnejših barv, običajno so prisotni le odtenki toplih barv, kot so rdeča, oranžna in rumena.

 

Klasična kuhinja - klasične kuhinjeKlasična kuhinja - klasične kuhinje

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Koreninova ulica 13
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 256 04 26
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
klasične kuhinje, kuhinje erjavec
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA