Lesene kuhinje so vedno privlačne

Lesene kuhinje so poznale že naše babice. Dandanes je ponudba različnih materialov na trgu izredno bogata, pa vendar ostajajo lesene kuhinje med najbolj prodajanimi vrstami kuhinj. Le lesene kuhinje nam namreč pričarajo nostalgično toplino in domačnost, zaradi katerih je kuhanje v moderni leseni kuhinji pravo veselje. Toplino lesene kuhinje lahko še dodatno poudarimo z izbiro toplih barv sten v kuhinji.

 

 

Kuhinje po elementih – dimenzije

Lesene kuhinje nam dopuščajo proste roke pri oblikovanju različnih oblik in dimenzij elementov. Pri Pohištvu Erjavecj že vrsto let izdelujemo moderne, pa tudi masivne lesene kuhinje po meri. Tovrstne lesene kuhinje se ponašajo s številnimi prednostmi, izmed katerih je najpomembnejša prilagodljivost. Moderne lesene kuhinje, izdelane po meri, se bodo namreč prilegale tudi v prostore nestandardnih oblik, kot so npr. mansardni prostori. Noben kotiček ne bo z vgradnjo moderne lesene kuhinje ostal neizkoriščen. Moderne lesene kuhinje bomo za vas izdelali v želeni velikosti, barvi in materialih (oz. kombinaciji materialov).

 

KLASIČNE IN MODERNE KUHINJE ERJAVEC

 

Lesene kuhinje ErjavecMasivne lesene kuhinje

Masivne lesene kuhinje Pohištva Erjavec se ponašajo z izredno dolgo življenjsko dobo, saj za njihovo izdelavo uporabljamo najkakovostnejši les. Izdelujemo masivne lesene kuhinje vseh oblik in velikosti, saj se pri izdelavi popolnoma prilagodimo vašim željam in meram vaših prostorov. Raznolikost masivnih lesenih kuhinj je zagotovilo, da boste zagotovo našli primeren model za vas. Ker so izdelane po meri, lahko uresničimo še tako »nenavadne« želje. Obiščite nas in si oglejte možne videze masivnih lesenih kuhinj v 3D izrisu kuhinje. Prav virtualni 3D izris vam bo pomagal pri izbiri pravih elementov in barv, da bi dosegli želeni učinek. Za vse naše lesene kuhinje vam garantiramo dolgo življenjsko dobo in najbolj konkurenčno ceno na tržišču. Vljudno vas vabimo tudi k ogledu naše spletne strani, kjer boste našli naše reference in številne druge dodatne informacije. V kolikor imate vseeno še kakšno vprašanje za nas, nam pišite oz. nas pokličite in z veseljem bomo odgovorili na vprašanje ali vam poslali informativno ponudbo.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Koreninova ulica 13
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 256 04 26
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
lesene kuhinje, masivne lesene kuhinje, moderne lesene kuhinje
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA