Kakovostne kuhinje po naročilu ErjavecKuhinje po naročilu - kakovostna izdelava kuhinj po vaših željah in zahtevah

Kuhinje po naročilu Pohištva Erjavec odlikujejo ergonomija in udobnost, popolna zasnova elementov, vrhunski materiali in elegantna osvetlitev. Kuhinja je prostor mnogih različnih opravil in naše kuhinje po naročilu so zasnovane tako, da ta opravila postanejo karseda udobna in prijetna. Pestra prodajna ponudba nam omogoča kombiniranje različnih višin in globin kuhinjskih elementov (kuhinjskih front, omar, dodatkov) s tem pa tudi možnost, da delovne površine v kuhinji prilagodimo vaši višini.

KUHINJE ERJAVEC PO NAROČILU


Izdelava kuhinjpo naročilu je v prvi vrsti odvisna od njenega načrtovanja, pri čemer so bistvenega pomena vaše želje in potrebe, pa tudi prostor sam. V našem podjetju vam ne glede na izbiro materialov zagotavljamo, da bo izdelava vaše nove kuhinje kakovostna. Svetovali vam bomo pri materialih, razporeditvi, dekoraciji in pri izbiri gospodinjskih aparatov. Odločite se lahko za izdelavo klasične lesene kuhinje po naročilu ali pa za moderne, ki toliko bolj temeljijo na kreativnosti in inovacijah. Prav tako so vam na voljo velike in prostorne ter majhne oz. mini kuhinje. Pripravljeni smo na kakršenkoli izziv, ki nam ga boste zadali. Da si boste lažje predstavljali postavitev vaše nove kuhinje, vam bomo brezplačno pripravili poseben računalniški 3d izris kuhinje.


Izdelava kuhinj - 3d izris za vizualno predstavo vaše nove kuhinje

V podjetju Pohištvo Erjavec sodelujemo s številnimi profesionalnimi oblikovalci in arhitekti, ki v izdelavokuhinje po meri s svojo brezmejno kreativnostjo prinašajo svežino in nove ideje. Načrtovanje in kakovostna izdelava kuhinj bosta tako sledila sodobnim trendom. Kuhinje po naročilubomo oblikovali tudi glede na vaš življenjski slog, saj želimo, da bo vaša nova kuhinja prostor, kjer se boste odlično počutili.


Pri načrtovanju vaše kuhinje po naročilu uporabljamo poseben računalniški program, ki omogoča vizualno predstavitev vaše nove kuhinje. 3d izris daje možnost vpogleda v zasnovo in načrtovanje kuhinje ter omogoča rast novih idej pri postavitvi in izbiri elementov. Poleg tega pa lahko tudi spremljate, kako izdelava kuhinje po meri poteka.


Strokovno svetovanje

Naše dolgoletne izkušnje vam bodo v pomoč pri odločitvi nakupa kuhinje. Prijazno osebje vam bo z veseljem razkazalo našo ponudbo in vam odgovorilo na vsa vaša vprašanja. Prepričajte se o prednostih in zanimivostih kuhinj Erjavec in nas obiščite.


Vabljeni pa tudi na našo spletno stran!


Pohištvo Erjavec | Kuhinje po naročilu - povezave do naše spletne strani:

  • Kuhinje po naročilu
  • Izdelava kuhinje po naročilu
  • Nove kuhinje