Velika izbira LED svetil vas bo navdušila, zagotovo boste našli nekaj zase

Ker je obdobje, ko nismo smeli obiskati trgovin končno minilo, smo za naše stranke pripravili veliko izbiro LED svetil po izjemno konkurenčnih cenah, saj si želimo njihovo zadovoljstvo tudi v prihodnje. Marsikdo je v času karantene želel renovirati stanovanje, prepleskati stene, namestiti nova stenska in stropna LED svetila ter opraviti druga dela, za katere drugače zmanjka časa, pa to ni bilo mogoče. Trgovine in ostala podjetja so bila zaprta, stiki z ljudmi prepovedani, s tem pa je bilo pri nas onemogočeno tudi strokovno svetovanje pri nakupu LED razsvetljave, s katerim se vsakemu kupcu posvetimo individualno. Končno lahko spet sprejemamo stranke in hodimo na oglede objektov, podjetij, stanovanj, skratka povsod, kjer želijo vgraditi nova LED svetila. Poleg široke ponudbe, ki smo jo pripravili za vas, vam nudimo neomejene možnosti oblik izdelave stropnih in visečih LED linijskih sistemov, katere izdelamo in prilagodimo željam stranke. Izdelava LED razsvetljave po meri naročnika je pogosto edina in najboljša rešitev, zato se jo ves čas poslužujemo v splošno zadovoljstvo naših kupcev. Stenska in stropna LED svetila se uporabljajo na različnih mestih, v različnih prostorih in so primerna tako za razsvetljavo v stanovanjih, kot v pisarnah, proizvodnih halah, skladiščih, v in zunaj zgradb… Med seboj se lahko precej razlikujejo tako po obliki, kot po karakteristikah in zmogljivosti. Najboljša rešitev, da ne pride do napačne izbire, je ogled objekta kateremu so LED svetila namenjena, narediti potrebne izračune in se šele nato odločiti za nakup.

Sodobne linijske svetilke


Pri nakupu visečih stropnih svetilk poslušajte mnenje strokovnjakov

Ker je ponudba visečih stropnih svetilk, plafonjer, stropnih LED svetil kot so paneli, dekorativnih, pohištvenih in drugih svetilk res velika, lahko pride do nakupa, ki ga boste kasneje obžalovali. Situacija je res nerodna, če plačate LED razsvetljavo za vse prostore v hiši ali podjetju in potem opazite, da ste naredili napako. Prav zato vprašajte za mnenje in radi vas bomo obiskali ter vam poiskali najboljše rešitve na mestu samem. V primeru, da še vedno uporabljate staro razsvetljavo, vas bo zagotovo presenetil prihranek pri električni energiji, katere znesek bo z vgradnjo LED stropne razsvetljave zagotovo precej nižji. Stare žarnice so imele izredno veliko porabo, saj so več energije porabile pri segrevanju kot razsvetljevanju. Tudi okvare so bile na dnevnem redu, kar pri LED svetilih ne pride v poštev. Njihova življenjska doba je namreč najmanj 30 000 ur delovanja in z lahkoto preživijo najmanj 30 000 vklopov. Za izdelavo stenskih in stropnih led svetil uporabljamo polikarbonatno plastiko, aluminij in liti aluminij, kar so materiali, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in vgradnjo znotraj ter zunaj zgradb.

Stropna led razsvetljava


LED stropna razsvetljava nudi najboljše pogoje za bivanje in delo

Da so kar najbolje izkoriščene, morajo viseče stropne svetilke biti nameščene na pravi višini in zadostiti dani kvadraturi. Le tako bodo nudile največ kar lahko – optimalno razsvetljene prostore in prijetno bivanje. Stropna led svetila so lahko nadgradna ali vgradna, vsa pa so estetska in so videti čudovito. Pri njihovi izdelavi sledimo trenutnim trendom v svetu in se prilagajamo glede na novosti, tako pri tehničnem izpopolnjevanju kot pri vizualnem. Stranke, ki nas že poznajo, vedo, da se hitro odzivamo tudi na morebitne reklamacije, saj so dobri odnosi tudi po končani vgradnji še kako pomembni. V času, ko nismo sodelovali s strankami, smo poleg LED stropne razsvetljave pripravili tudi veliko izbiro vrtnih svetilk, ves potrebni tehnični material, izbirate lahko med reflektorji in LED svetili namenjenimi za manj obljudene prostore kot so podstrešja, kleti, hodniki, garaže… Na naši spletni strani si oglejte ponudbo ali pa se oglasite v naših prostorih. Zelo bomo veseli vsakega obiska in se vam bomo popolnoma posvetili. Delo s strankami nam je vedno v največje zadovoljstvo.

Več o industrijski, zunanji in notranji razsvetljavi