Zunanje inox ograje iz nerjavečega jekla

Zunanja ograja za stopnišča iz inox stekla je prava izbira za vse, ki si želijo trdne in varne ograje, ki se z leti in z dežjem ne bo pokvarila.

Zunanja ograja iz rostfrei jekla

Inox zunanje ograjeVsi hišni ali vrtni elementi, ki se nahajajo na odprtem, so izpostavljeni soncu, dežju, vlagi, snegu in ledu. Zaradi vremenskih pojavov se lahko precej hitro obrabijo in pokvarijo, če niso izdelani iz pravih materialov. Da bi vam zagotovili zanesljive izdelke, ki vas ne bodo razočarali in se s časom ne bodo pokvarili, smo za vas sestavili posebno linijo artiklov iz inox jekla. Sestavljajo jo zunanje inox ograje iz nerjavečega jekla, in sicer tako balkonska ograja kot tudi zunanja ograja za stopnišča in terase. Ograje so izdelane iz rostfrei jekla, ki nudi popolno zaščito proti koroziji. Ta nastane zaradi neugodnih vremenskih vplivov, ki obrabijo in poškodujejo neprimerno zaščiten material. Dobri značilnosti, s katerima se ponašajo naše zunanje ograje, sta tudi trdnost in obstojnost, zaradi katerih bo zunanja ograja vedno izgledala kot nova.

BOGATA PONUDBA NOTRANJIH IN ZUNANJIH OGRAJ

Balkonska ograja po meri

Zunanje inox ograje se uporablajo v različne namene - največkrat kot balkonske, stopniščne ali dvoriščne ograje. Ker želimo svojim strankam priti naproti, nudimo možnost izdelovanja ograj po meri. S tem se izognemo vsem težavam in popolnoma ustrežemo vašim željam in potrebam. Sami lahko poskrbite še za vse ostale detajle, ki se tičejo podobe zunanje inox ograje. Izbirate lahko namreč med številnimi barvnimi odtenki ter oblikami jeklenih cevi (lahko so okrogle, pravokotne, kvadratne...). Tudi postavitev cevi prepustimo vašemu okusu; izbirate lahko med vertikalno, horizontalno in diagonalno postavljenimi cevmi. Če ste v dvomu vam seveda pomagajo naši strokovnjaki, ki poskrbijo tudi za profesionalno montažo inox zunanje ograje. Prednost, s katero se ponašajo naši artikli, je tudi izjemno preprosto vzdrževanje. Ograje v nerjavečem jeklu ne potrebujejo nikakršnega posebnega vzdrževanja, le občasno brisanje z vlažno krpo.

Zunanje inox ograje z garancijo

Kvaliteta in zadovoljstvo naših strank so naš največji ponos, zato radi ustrežemo čisto vsaki vaši želji. S tem namenom smo vam na voljo za svetovanje in smo za vas sestavili široko paleto barvnih odtenkov ograj, ki si jih lahko pogledate tudi sami. Ponašamo se z že dvajsetletno tradicijo, zato se lahko na nas popolnoma zanesete. Vsaka balkonska ograja, pravzaprav vsaka zunanja ograja, ima pri nas desetletno garancijo.

Preverite našo ponudbo in se še danes odločite za zunanje inox ograje, ki bodo dolgo časa krasile vaš balkon ali stopnišče!

Hifa d.o.o. | Zunanje inox ograje, zunanja ograja, balkonska ograja - povezave do naše spletne strani: