Kovinski nadstreški za avto - odlična zaščita za vaše vozilo

Kovinski nadstreški za avto bodo vaše vozilo zaščitili pred neugodnimi vremenskimi vplivi, kot so dež, toča in sneg. Trdna jeklena konstrukcija zagotavlja varnost, moderna oblika pa vašemu dvorišču doda noto elegance. Ker jih postavimo izredno hitro, kovinski nadstreški za avto pripomorejo tudi k prihranku časa in denarja. Kovinski nadstreški za avto so zelo pametna in dolgoročna naložba, poleg tega pa je ugodna tudi njihova cena. Nadstreški za avtomobile podjetja Hifa d.o.o. so kakovostni in moderni in bodo pripomogli k dolgoročni zaščiti vašega imetja.


Izdelava nadstreškov poleg prostostoječih, med katere sodijo kovinski nadstreški za avto, vključuje tudi izdelavo nadstreškov, ki so pritrjeni na že obstoječi element. To so nadstreški za terase in balkone ter za vhodna vrata.


Kovinski nadstreški za avtoIzdelava nadstreškov različnih oblik za različne namene

Kovinski avtomobilski nadstrešek je lahko barvan, vroče pocinkan ali oboje hkrati. Odločite se lahko tudi za inox avtomobilski nadstrešek. Izbira njihovih oblik je pestra - odločite se lahko za klasičen, moderen ali futurističen videz. Čeprav je izdelava nadstreškov za avto najpogostejša v našem podjetju, so priljubljeni tudi kovinski nadstreški za terase, balkone in vhodna vrata.


Tako kot bodo kovinski nadstreški za avto zaščitili vaše vozilo pred neprijetnimi vremenskimi pojavi, bodo kovinski nadstreški za terase in balkone zaščitili vašo vrtno garnituro na terasi. Prav tako bo pred dežjem ali premočnim soncem zaščiteno perilo, ki se bo sušilo na vašem balkonu. Kovinska konstrukcija za nadstrešek nad vhodnimi vrati pa bo nudila zaščito vaših vrat in praga.


Izdelava nadstreškov, naj gre za avtomobilski nadstrešek ali pa nadstrešek za terase, balkone in vhodna vrata, poteka v skladu z vašimi željami, seveda pa se vedno ravnamo po priporočilih stroke.

Kako najbolje zaščiti kovinski avtomobilski nadstrešek

Za antikorozijsko zaščito kovine uporabljamo vroče cinkanje ali prašno barvanje. Vroče cinkanje je termični proces, ki ščiti kovinske izdelke, kot je kovinska konstrukcija za nadstrešek, pred rjo. Na ta način povečamo odpornost njihove površine pred mehansko obrabo in korozijo. Pri cinkanju jekla v vroči talini cinka pride do metalurške vezave cinka in jekla, s čimer se ustvari zaščitna oksidna plast.
Vroče cinkanje je ena izmed najučinkovitejših, okolju najprijaznejših in dolgoročno učinkovitih zaščit pred kemijsko reakcijo med materialom in njegovim okoljem. Vroče cikanje zato tudi znatno zniža stroške protikorozijske zaščite.

Potrebujete avtomobilski nadstrešek? Morda nadstrešek za teraso ali balkon ali nad vhodnimi vrati? Potem je Hifa d.o.o. pravi naslov za vas. Izdelava nadstreškov pa ni naša edina storitev. Poleg nadstreškov, kot so kovinski nadstreški za avto, v podjetju Hifa d.o.o. izdelujemo tudi zunanje in notranje inox ograje.

Vabljeni.

Hifa d.o.o. | Jeklene konstrukcije po ugodni ceni