Kvalitetne pnevmatike za tovorna vozila


Kaj odlikuje dobre pnevmatike?

15. november je datum, s katerim se začne zakonsko določeno obdobje, v katerem je obvezna uporaba ustrezne zimske opreme. Obdobje traja do 5. marca. Zakon velja tako za osebna kot tudi tovorna, poltovorna, lahka tovorna in dostavna vozila (pnevmatike za dostavna vozila). Le kvalitetne pnevmatike lahko zagotovijo stabilnost in vodljivost vašega tovornega vozila na cestišču, kar je lahko v zimskih razmerah ključnega pomena. Zagotovite si svoj datum za menjavo gum.

PNEVMATIKE IN DIAGNOSTIKA ZA TOVORNA VOZILA

Pnevmatike za tovorna vozila so nekoliko bolj diferencirane kot pnevmatike za osebna vozila. Poznamo pnevmatike za vodilno os, za pogonsko os in pnevmatike za prikolico. Pri nakupu bodite pozorni, za kateri tip pnevmatike gre. Vse pnevmatike za težka in lahka tovorna vozila iz naše ponudbe odlikujejo izreden oprijem na spolzkem cestišču, kvaliteta in trpežnost. Z lahkoto bodo prestale hude obremenitve in veliko število prevoženih kilometrov. Pnevmatike za tovorna vozila se ponašajo tudi z možnostjo obnavljanja, ki je cenovno ugodna in ekološka rešitev.

Pnevmatike za tovorna vozila VeličZimske gume Velič

Ponudba Avtocentra Velič

Bogato ponudbo pnevmatik za lahka tovorna vozila in ostala tovorna vozila, platišč za tovorna, lahka tovorna, poltovorna in dostavna vozila si lahko ogledate v naši spletni trgovini, kjer lahko povsem enostavno najdete primerne poceni pnevmatike za vaše vozilo glede na različne kriterije - porabo goriva, nosilni indeks, hitrosti indeks, širino, premer, znamko, tip pnevmatike, itd. Nakup prek spletne trgovine lahko opravite udobno in hitro, kar z domačega naslonjača.

Nakup pnevmatik in platišč je seveda možno opraviti tudi v Avtocentru Velič, kjer vam bodo izkušeni vulkanizerji z veseljem priskočili na pomoč pri izbiri ustreznih pnevmatik, hkrati pa opravili kvalitetno menjavo (datum za menjavo gum)

CENIK GUM ZA TOVORNA VOZILA

.

Zagotovite si kvalitetne pnevmatike za težka in lahka tovorna vozila še pravi čas v Avtocentru Velič! Cenik gum za tovorna vozila.