Vrhunske pnevmatike za avto


Pnevmatike VeličNaj vas zima ne preseneti

Zakon o varnosti v cestnem prometu v Sloveniji določa, da morajo biti vsa vozila med 15. novembrom in 15. marcem opremljena z ustrezno zimsko opremo. Za ustrezno zimsko opremo za vozila do skupne mase 3,5 t se štejejo ali 4 zimske pnevmatike (M+S) z min. globino profila 3 mm ali pa 4 letne pnevmatike z min. globino profila 4 mm + snežne verige v priboru. V primeru zimskih razmer ali poledice se priporoča uporaba primerne zimske opreme že pred oziroma za tem datumom. Pomembno je poudariti, da se pnevmatike za avto menja predvsem zaradi lastne varnosti in stabilnosti na cesti, ne pa zaradi zakona samega. Samo zimske pnevmatike z ustrezno globino profila bodo preprečile zanašanje avtomobila in vas tako obvarovale pred gmotno škodo ali poškodbami. Investicija v kvalitetne zimske pnevmatike za avto je zato več kot smotrna.

 

MENJAVA ZIMSKO LETNIH PNEVMATIK


Zimske pnevmatike za avto se od letnih razlikujejo po trdoti in profilu. Prilagojene so za vožnjo po zasneženem in poledenelem cestišču tudi pri zelo nizkih temperaturah. Nudimo vam tudi zimsko-letne pnevmatike, ki so nekakšna mešanica med letnimi in zimskimi pnevmatikami. So cenovno ugodne in primerne za vse, ki prevozite manjše število kilometrov.
Naša bogata ponudba obsega pnevmatike za tovorna in poltovorna vozila, osebna vozila, motorje in skuterje številnih priznanih svetovnih in domačih proizvajalcev (Goodyear, Hankook, Sava, Bridgestone, Michelin,…).

Pnevmatike za avto Velič
Menjava pnevmatik za avto v Avtocentru Velič

Poleg tega, da lahko pri nas kupite pnevmatike za avto po najugodnejših cenah (cenik vseh pnevmatik) je dostopen tudi na naši spletni strani), vam bomo izbrane pnevmatike tudi strokovno in hitro pregledali, namestili in centrirali. V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri primernih pnevmatik, vam bodo naši strokovno usposobljeni sodelavci z veseljem ponudili nasvet. Po odhodu iz našega avtocentra boste lahko povsem mirni, saj vas zima s svojimi vremenskimi nevšečnostmi ne bo mogla več presenetiti. Poskrbite za svojo varnost in varnost ostalih udeležencev v prometu in si pravočasno zagotovite kvalitetne pnevmatike za avto!

 

Preverite tudi storitve in ponudbo pnevmatik za tovorna vozila.

 

CENIK ZIMSKIH PNEVMATIKVPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Stanežiče 52
1210 Ljubljana Šentvid
Spletna stran
E-pošta
01 512 80 22
Seznam fraz
pnevmatike za avto, zimske pnevmatike cenik, pnevmatike zimsko-letne
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA