Izris kuhinje po meri omogoča kombiniranje s postavitvami

Izris kuhinje po meri je nekaj, brez česar si našega dela sploh ne bi mogli več predstavljati. Z našimi naročniki namreč delamo individualno, zato je zelo pomembno, da jim najprej predstavimo izris kuhinje po meri v skladu z njihovimi željami. Šele ko je naša stranka popolnoma zadovoljna z izrisom kuhinje, ki upošteva vse njene želje, potrebe in zahteve do najmanjše podrobnosti, začnemo z izdelavo kuhinje po meri. Izdelujemo klasične in moderne kuhinje po naročilu. Gre za najlepše kuhinje, ki so izdelane natančno, prefinjeno in estetsko. 

3D izris kuhinje

Izris kuhinje po meri vam v pomoč za lažjo odločitev

Preden se odločite za točno sestavo vaše klasične kuhinje ali moderne kuhinje po naročilu, vam pripravimo izris kuhinje po meri. Natančno bomo izmerili prostor, kjer bo stala vaša kuhinja ter potem na podlagi vaših želja pripravili točen izris. Tako se boste lažje odločili za končen izgled vaše najlepše kuhinje. Seveda bomo tudi določili ceno vaše kuhinje po meri.

Najlepše kuhinje visoke kvalitete za naše cenjene naročnike

Za naše stranke se vedno zelo potrudimo in naredimo vse, da so popolnoma zadovoljne. Pri upoštevanju želj in potreb naših naročnikov smo zelo natančni in upoštevamo prav vse do zadnjega detajla. Zato izdelujemo le najlepše kuhinje z visoko estetsko vrednostjo. Skozi celoten proces so vam naši svetovalci na voljo z nasvetom, da bo vaša odločitev lažja.