Nasveti pri izbiri barve kuhinje - potreben je tehten premislek!


izbira barve moderne kuhinjeIzbira prave barve kuhinje je vse prej kot mačji kašelj. S tem se bo prav gotovo strinjala večina izmed tistih, ki so trenutno pred to pomembno odločitvijo. Zakaj tako pomembno? Kuhinje niso nekaj, kar bi v gospodinjstvu menjali kar vsako leto. Predstavljajo velik finančni vložek, hkrati pa predstavljajo velik del našega vsakdana. S kuhinjami je povezan marsikater trenutek našega življenja - od pripravljanja jutranje kave, pa do peke rojstnodnevnih tort in priprave na božično večerjo. Izbira napačne barve kuhinje nas lahko v slabo voljo spavlja še leta!

VEČ O PONUDBI KUHINJ TUKAJ!


Kako izbrati pravo barvo kuhinje? Kratki nasveti strokovnjakov!


1. Naj vas ne navdušijo zgolj sodobni trendi barv za kuhinjske elemente! Sledite svojim lastnim željam in estetskim idealom, četudi vam trendi narekujejo drugače. Moderne kuhinje ne ustrezajo čisto vsem, zato se drznite biti drugačni!
2. Razmišljajte dolgoročno! Četudi so vas minulo poletje navdušile pastelne barve za kuhinjske elemente to še ne pomeni, da vam bodo všeč čez desetletje! Barve kuhinje naj bodo večne, še sploh, če ste glede vašega stila precej brezkompromisni. Bele kuhinje so tako ena izmed brezčasnih izbir - vedno v stilu, vedno z visokim sijajem, v prostor pa prinašajo svetlobo in ga na videz povečajo.


Bogata izbira barv za kuhinje pri GA+kuhinje!


izbira barve kuhinjeČe ste glede izbire barve kuhinje zelo dotični,smo pri GA+kuhinje vsekakor pravi naslov za vas! Ponujamo namreč izjemno pestro ponudbo barv, ki bo omogočila, da je vaša nova kuhinja v točno določenem odtenku. Izbiro barve kuhinje vam lahko olajša tudi naša ekipa svetovalcev, ki z veseljem deli nasvete. Nakup vam lahko bistveno olajša tudi brezplačen 3D izris nove kuhinje, seveda pa vam podarjamo tudi 5 let jamstva ob nakupu.

Obiščite naše salone ali pa našo spletno stran www.ga-kuhinje.si in se še danes prepričajte o naši bogati ponudbi kakovostnih kuhinj za vse okuse!