Pulti za kuhinjo iz kvalitetnih materialov

Delovni pult je podlaga vsakega kuhanja, zato naj bodo pulti za kuhinjo kvalitetni. Mobalpa ponuja različne materiale in barve za delovni pult po vaših željah. Izberete lahko: vedno klasični pulti za kuhinjo iz laminata, naravni delovni pult iz lesa, higienski delovni pulti iz mineralita ter za najzahtevnejše delovni pulti iz jekla. Oglejte si celotno ponudbo pod kategorijo delovni pult - kuhinja.


Pulti za kuhinjo - delovni pulti iz laminata

Delovni pulti so izpostavljeni najrazličnejšim udarcem in vodi, zato naj bodo pulti za kuhinjo kvalitetni. Delovni pulti iz laminata so zaradi cenovne dostopnosti in enostavnega vzdrževanja še vedno najbolj priljubljeni delovni pulti za kuhinjo. Ko se boste odločili za projektiranje kuhinje se osredotočite tudi na delovni pult, saj bo to središče vaših kuharskih dejavnosti. Oglejte si široko ponudbo delovni pulti - kuhinja ter kuhinjski pulti - cenik.


Pulti za kuhinjo - leseni delovni pulti

Pulti za kuhinjo iz lesa so priljubljeni zaradi naravnega videza in ekološkega doprinosa. Delovni pulti iz lesa so na voljo v dveh različnih debelinah. Lesenemu pohištvu za kuhinjo bo lesen delovni pult še dodal občutek domačnosti. Izdelava kuhinje iz lesa bo tako popolna. Vse kar potrebujete za uživanje v kuhanju so še kakovostni gospodinjski pripomočki.


Pulti za kuhinjo - delovni pult iz mineralita

Ste se odločili za kvaliteten mineralitov delovni pult. Cena je sorazmerna s kvaliteto materiala iz katerega je delovni pult. Kuhinja, ki jo krasi delovni pult iz mineralita bo enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Med Mobapinimi pulti za kuhinjo lahko izbirate med tremi barvnimi odtenki za mineralitov delovni pult. Kuhinja bo s svetlimi odtenki mineralita, ki ga boste izbrali za svoj delovni pult, delovala moderno in svetlo. K sodobni kuhinji izberite še moderno pohištvo za dnevne sobe.


Pulti za kuhinjo - delovni pulti iz jekla

Delovni pulti za kuhinjo iz nerjavečega jekla je obstojen in tako rekoč večen. Jekleni delovni pulti so enostavni za vzdrževanje in ohranjajo visok nivo higiene v kuhinji. Delovni pulti iz jekla so zato priljubljeni za gostinske obrate.

Ambienti DC d.o.o. | pulti za kuhinjo, izdelava kuhinj po naročilu - povezave do naše spletne strani:
  • Pulti za kuhinjo
  • Delovni pult
  • Delovni pult kuhinja
  • Delovni pulti
  • Gospodinjski pripomočki
  • Projektiranje kuhinje
  • Izdelava kuhinje
  • Pohištvo za dnevne sobe