Prevajanje iz slovenščine v nemščino in v angleščino

Prevajanje iz slovenščine v nemščino in obratno ter prevajanje iz slovenščine v angleščino in obratno sta najpogostejši prevajalski storitvi prevajalske agencije Alkemist. Slovensko-angleška jezikovna kombinacija je stalnica v prevajanju raznih besedil, strokovnih in uradnih, diplomskih nalog itd.

 

Prevajanje iz slovenščine v nemščino in ostale jezike

Prevajanje iz slovenščine v angleščino oz. v nemščino je sicer pogosta prevajalska storitev, a tu se naša ponudba ne konča. Prevajanje slo – ang spremljajo tudi prevodi in tolmačenja v skupaj kar 110 različnih jezikov (ruščina, japonščina, francoščina, makedonščina...). Prevajanje iz slovenščine v nemščino in v angleščino se velikokrat nanašata na prevajanje besedil, uradnih dokumentov, spletnih strani itd.

 

Prevajanje iz slovenščine v angleščino ter druge jezike v prevajalski agenciji Alkemist

Prevajanje iz slovenščine v angleščino ter druge jezikovne kombinacije so vedno odraz kvalitete in ne zgolj hitrosti. Storitev vedno pospremi lektura naravnega govorca jezika, v katerega se besedilo prevaja.

 

Prevajanje slovensko-angleške kombinacije na voljo za vse vaše potrebe in želje

Prevajanje slovenščine v angleščino ali angleščine v slovenščino je področje, kjer imamo v prevajalski agenciji Alkemist ogromno izkušenj, zato vam kakovostne prevode tudi vedno zagotovimo. Prevajanje iz slovenščine v angleščino ter prevajanje iz slovenščine v nemščino in obratno je glede na zagotovljeno kakovost cenovno ugodno. Prevod se namreč pregleda trikratno, najprej prevajalec, nato lektor, na koncu pa vodja projekta, s čimer zagotavljamo brezhibnost.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Obirska ulica 4
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
080 777 777
01 514 16 78
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
prevajanje iz slovenščine v nemščino, prevajanje iz slovenščine v angleščino
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA