Ekstenzivna ozelenitev je kraljica streh v Sloveniji

Ekstenzivna ozelenitev je zaradi svoje enostavnosti, statične nezahtevnosti in ne nazadnje ugodne cene te zelene strehe v Sloveniji prava uspešnica. Obstoječe zelene strehe v Sloveniji so izdelane predvsem v tipu ekstenzivne ozelenitve. Ekstenzivna ozelenitev je zelo nezahtevna tudi z vidika vzdrževanja. Posebej zanimiva je ta zelena streha za nadstrešek, ki ga uporabljate za parkiranje avtomobila. Vaš nadstrešek tako dobi visoko estetsko in seveda tudi ekološko vrednost. Naša izvedba zelenih streh je visoko profesionalna in prav zato dosegamo najboljše rezultate. Uporabljamo povsem slovensko tehnologijo zelenih streh, ki pa vsekakor dosega in celo presega najzahtevnejše zahodnoevropske standarde na tem področju.

Ekstenzivna ozelenitev zelene strehe

Ekstenzivna ozelenitev za ljubitelje enostavnosti in lepote

Ekstenzivna ozelenitev je tista izvedba zelene strehe, ki zahteva res malo, a da tako veliko. Sedumi oziroma homuljice, ki jih za ta tip zelenih streh uporabljamo, so izredno lepe rože trajnice, ki pa imajo odpornost najtrdovratnejših plevelov. Zato bodo uspevali v najbolj nemogočih pogojih, vam pa se z njimi ne bo treba tako rekoč nič ukvarjati. Zato so te rastline idealne za zelene strehe nadstreškov, saj je dovolj, če se na takšno zeleno streho povzpnete le enkrat ali dvakrat letno - natanko tolikokrat morate preveriti prav vsako ravno streho.


Izvedba zelene strehe za vaše popolno zadovoljstvo

Naši strokovnjaki zelene strehe v Sloveniji in v tujini izvajajo že dolga leta. Naša izvedba zelenih streh je tako visoko profesionalna oziroma strokovna. Izvajamo ekstenzivno ozelenitev, polintenzivno in intenzivno ozelenitev streh. V primeru, če niste prepričani, za katero vrsto zelene strehe bi se odločili, vas vabimo, da nas pokličete. Svojemu delu smo namreč popolnoma predani in vedno z veseljem svetujemo glede zelene strehe. Zelene strehe imajo res veliko prednosti. Ena od njih je tudi zaščita izolacijskih materialov, saj jih izvedba zelenih streh obvaruje pred termičnimi vplivi in vplivi ultravijoličnih žarkov in tako zagotovi njihovo daljšo življenjsko dobo.

zelena-streha.si | Ekstenzivna ozelenitev ugodna in lepa