Rastline zelene strehe imajo visoko estetsko vrednost

Rastline zelene strehe s svojim izgledom pozitivno presenetijo vsakogar, ki jih še ni videl oziroma jih še ne pozna. Rastline zelene strehe (seveda govorimo o ekstenzivni in ne polintenzivni - travnati strehi) so trajnice, ki zdržijo celo leto, a v tem času spreminjajo izgled. Ozelenitev vaše terase tako v teku celega leta spreminja barve, višino in kajpak tudi cveti - tedaj postreže s posebnim, enkratnim pogledom. Ozelenitev ravne strehe je tako pravi estetski užitek. In kar je najboljše: rastline zelene strehe imajo lepoto rož, a hkrati odpornost najtrdovratnejših plevelov. Tisti, ki smo v ozelenitvi ravnih streh in ozelenitvi teras izkušeni in prekaljeni, pravimo, da so bile te rastline kot ustvarjene za zelene strehe. Če si torej želite strešni vrt in vam je pomembno, da je izdelava zelene strehe vrhunska, a še vedno cenovno ugodna, vas vabimo, da se oglasite in z nami dogovorite termin ter vse ostale potrebne detajle. Vgrajujemo različne sisteme zelenih streh: med drugim tudi Xeroflor in Aurig.

Ozelenitev terase z zelenimi strehami

Rastline zelene strehe zdržijo dlje kot objekt sam

Rastline zelene strehe so trajnice in delujejo tako, da se same neomejeno dolgo obnavljajo. Tako boste ozelenitev ravne strehe ali ozelenitev terase odstranili oziroma morali nadomestiti šele tedaj, ko bodo dotrajali izolacijski materiali: torej govorimo o dolgih desetletjih čistega estetskega užitka na vašem objektu.

Z ozelenitvijo ravne strehe se ukvarjamo že zelo dolgo

Naši strokovnjaki za ozelenitev ravnih streh imajo enega najdaljših stažev v Sloveniji, poleg tega pa so izvajali ozelenitve teras in streh tudi v tujini. Na naši strani so torej izkušnje in popolna predanost delu. Ter seveda ljubezen do rastlin zelene strehe, ki so nam vsem tudi osebno pri srcu. Če torej potrebujete ozelenitev terase, vas vljudno vabimo, da nas pokličete in že v kratkem boste lahko postali srečni lastnik nove zelene strehe sistema Aurig, Xeroflor ali katerega drugega.