Izvedba zelene strehe vam izvedejo izkušeni strokovnjaki

Izvedba zelene strehe je pogosto problematična, ampak samo zato, ker številni izvajalci podcenjujejo kompleksnost, ki jo zelena streha zagotovo ima. Izvedba zelene strehe mora biti zato na kar najvišjem strokovnem nivoju, saj lahko v nasprotnem primeru pride do velikih težav. Napake pri izvedbi zelene strehe lahko povzročijo, da bo se bo vaša zelena streha izmenično spreminjala v puščavo, izmenično pa v močvirje, mašili se vam bodo odtoki, in podobno. Če ste se odločili za zeleno streho, ste storili prav. Res pa je, da je potrebno izbrati ustrezno usposobljenega izvajalca, saj je v nasprotnem primeru cena zelene strehe lahko previsoka. Pri nas izdelavo zelene strehe opravljajo strokovnjaki, ki imajo na tem področju dolgoletne izkušnje in odlične reference. Ozelenjene strehe, ki jih izdelamo mi, so vedno uspešnica. Če vas zanima ekstenzivna ozelenitev ali katerakoli druga, vas vabimo, da se nam oglasite in z veseljem vam bomo svetovali.

Izdelava in izvedba zelene strehe

Izvedba zelene strehe mora biti strokovna in resna

Pri izvedbi zelene strehe je pomembno, da izberemo prave materiali, ki so za zeleno streho primerni. Največ napak se dogaja, ker nestrokovni izvajalci uporabijo neprimerne materiale, ki povzročijo veliko težav in se neizogibno končajo z drago sanacijo vaše nestrokovno ozelenjene strehe, zaradi katere se bo cena vaše zelene strehe nesmiselno povečala. Zato je najbolje, da si za izdelavo zelene strehe izberete izvajalca, ki bo svoje delo opravil tako, kot je treba. Še posebej se previdnost priporoča pri ekstenzivni zeleni strehi.


Cena zelene strehe je pri nas ugodna ob odlični izvedbi

Zaradi dolgoletnih izkušenj in velikega znanja na področju izvedbe zelenih streh, svoje delo opravljamo visokokvalitetno in cenovno ugodno. Z vsem srcem in dušo verjamemo v zelene strehe, zato je cena zelenih streh pri nas dostopna, saj želimo, da ima možnost uživanja prednosti, ki jih daje zelena streha, kar čimveč investitorjev. Če se vam po prejemu naše ponudbe cena zelene strehe še vedno zdi visoka, nas vsekakor pokličite. Za ljubitelje zelenih strešnih površin imamo posluh, tako da smo se glede cene še z vsakim dogovorili.

zelena-streha.si | Izvedba zelene strehe za dober rezultat